Cum se simte Teo Trandafir după accidentul rutier în care a fost implicată

22.05.2020, 12:14
Cum se simte Teo Trandafir după accidentul rutier în care a fost implicată

Cum se simte Teo Trandafir după accidentul rutier în care a fost implicată! Prezentatoarea tv a suferit un accident de mașină joi seară, 21 mai, în timp ce se întorcea spre casă.

Un vehicul a intrat direct în mașina în care aceasta se afla. Din fericire, vedeta Kanal D nu a suferit nicio rană, însă a tras o sperietură soră cu moartea. Mașina acesteia a fost însă avariată.

Teo Trandafir se afla pe bancheta din spate a mașinii

Conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, vinovat de producerea accidentului este șoferul celui de-al doilea autoturism implicat, care a intrat cu vehiculu brusc în mașina în care se afla Teo Trandafir, fără să respecte regulile de circulație.

Teo Trandafir are permis de mulți ani, însă nu dorește să conducă. Se pare că prezentatoarei tv nu prea îi place la volan, așa că preferă să stea pe bancheta din spate.

Pe 2 iunie, vedeta va împlini 52 de ani. Teo Trandafir are o fiică de 16 ani, Maia. În urmă cu ceva timp, ea mărturisea că a ales să păstreze numele de familie al primului ei soț, Alexandru Trandafir. Cei doi au fost împreună șase ani.

‘Era un om excepţional. La vremea respectivă, el, cadru militar, eu, smulsă în 10 direcţii, o apucată în încercarea de a-mi menţine echilibrul într-o lume în care nu e nici milă şi nici repere. Nu avea cum să funcţioneze, chiar dacă atracţia, fascinaţia tocmai de aici venea, din faptul că aveam senzaţia că ne completăm.

Aşa cum se întâmplă în viaţă, lucrurile care te determină să faci nişte alegeri se transformă în unele argumente pentru care desfaci acele alegeri. S-a ajuns exact în momentul în care libertatea mea şi felul de a sintetiza iute s-au transformat într-un defect. Şi am zis gata, ca oamenii civilizaţi, nu ne-am deranjat între noi, eu apucasem să mă lansez, a avut onoarea şi decenţa de a mă lăsa să îi port numele!’, a declarat Teo Trandafir cu ceva vreme în urmă, potrivit evz.ro.

 

citește și...