Cum se simte iubita lui Codin Maticiuc după ce a născut a treia oară! „Suntem toți împreună”

14.10.2022, 22:56
Cum se simte iubita lui Codin Maticiuc după ce a născut a treia oară! „Suntem toți împreună”
Cum se simte iubita lui Codin Maticiuc după ce a născut a treia oară! „Suntem toți împreună”

Codin Maticiuc este în culmea fericirii, după ce a devenit tătic pentru a doua oară. Pe 10 octombrie, iubita lui, Ana Pandeli, a născut cea de-a doua fetiță a cuplului. Tânăra a ales să nască în Miami, America. 

Codin Maticiuc nu-și mai încape în piele de fericire de când a devenit iar tată. Pe rețelele de socializare, el a anunțat bucuros că Ilinca, a doua fetiță a lui și a Anei Pandeli, a venit pe lume la o clinică din Miami. Afaceristul a putut să-și țină micuța în brațe chiar în sala de nașteri.

La câteva zile după ce proaspăta mămică a adus pe lume mezina familiei, Codin Maticiuc a oferit și primele declarații despre starea de sănătate a partenerei sale. Se pare că Ana Pandeli se recuperează destul de rapid, după afirmațiile făcute de iubitul ei.

Codin Maticiuc, declarații despre iubita lui după ce a născut

„Suntem toți bine și ne bucurăm că suntem toți împreună. Am avut emoții mari. Parcă mai mari ca prima dată”, a declarat acesta pentru Fanatik. 

Mămica e bine, deși stă cu toți trei acum. Suntem toți împreună. Cu Smaranda și cu Dan (n.r. fiul Anei Pandeli, dintr-o relație anterioară)”, a mai spus Codin Maticiuc.

Ce spunea afaceristul despre căsătoria cu Ana Pandeli

Codin Maticiuc, cunoscut drept ani de zile „craiul de Dorobanți”, a vorbit în urmă cu ceva timp despre căsătorie. De ani buni, actorul are o relație cu Ana, femeia care a reușit să-l potolească. Înainte, Codin Maticiuc învârtea femeile pe degete. Deși acum are o familie, acesta a recunoscut că nu se gândește să se însoare prea curând.

„Nu ne dorim treaba asta, nu este pe lista noastră, și apoi, nu știm care ar fi avantajele clare pentru a o face. Nu ne place petrecerea aia în sine. Oricum, petreceri facem tot timpul, dar le numim altfel. Nunta este totodată și o obligație pentru ceilalți, pentru că trebuie să aducă bani, iar noi nu suntem de acord cu asta”, a spus Codin Maticiuc.

”Părinții mei erau săraci când s-au căsătorit. Le-au spus oamenilor să nu aducă bani la nuntă, ci câte un loz în plic, că e mai ieftin. Și, dacă e să aibă noroc, acela va fi câștigul lor de nuntă. Cred în altceva mai presus de obiceiurile astea.”, a mai spus Codin Maticiuc pentru click.ro.

citește și...