Cum se simte acum Rona Hartner

01.08.2019, 18:26
Cum se simte acum Rona Hartner
Rona Hartner suferă de cancer la colon

După ce a fost diagnosticată cu cancer de colon și a trecut printr-o intervenție chirurgicală, Rona Hartner vorbește despre cum se simte în prezent. 

Potrivit playtech.ro, artista are o stare de spirit foarte bună și își dorește să rămână optimistă și în continuare. Rona a postat pe o rețea socială un mesaj care i-a emoționat pe fanii săi. 

„Nu am chef să fiu bolnavă, nu am chef să fiu victimă, nu am chef să mi se plângă de milă. Victoria este a lui Dumnezeu, dar eu profit de această victorie în fiecare zi!!! Aleluia! Vreau să fiu cu chef de viață! Hopaaaa attitude!!!!!”, a scris artista.

Fanii săi au reacționat imediat, lăsându-i comentarii de încurajare precum „Cu atitudinea asta și cu energia cu care ne molipsiți pe toți nici nu vreau să cred că aveți o problemă”, „Mintea va salva trupul!! Bravooo!” sau „Felicitări pentru atitudine! Sănătate multă!”.

„După ce am trecut prin foarte multe încercări, văd că Dumnezeu îmi permite să mă şi odihnesc un pic. Sunt la câteva zile după chimioterapie şi mă simt bine”, a declarat Hartner după ce a suferit intervenția chirurgicală de îndepărtare a unei tumori maligne.

 

citește și...