Cum se simt acum bunicul și mama Luizei Melencu! Bărbatul a vrut să își dea foc

28.09.2019, 14:06
Cum se simt acum bunicul și mama Luizei Melencu! Bărbatul a vrut să își dea foc
Mama și bunicul Luizei au ajuns ieri la spital

Bunicul și mama Luizei Melencu au ajuns aseară, cu Ambulanța, la Spitalul de Urgență din Craiova. Cei doi s-au simțit foarte rău atunci când jandarmii au venit să pună în executare un mandat de aducere. 

Ziua de ieri a fost una foarte dificilă pentru Familia Melencu. La cinci luni de la dispariția Luizei, mama sa a fost chemată la DIICOT pentru a i se preleva noi probe biologice, însă femeia a refuzat vehement și a fost amendată cu 5.000 de lei. Mai mult decât atât, ieri după-amiază jandarmii au mers în Dioști, unde locuiește Monica Melencu, pentru a pune în aplicare un mandat de aducere. 

Bunicul Luizei a vrut să își dea foc

Femeia a leșinat la venirea autorităților, iar bunicul Luizei a chemat Ambulanța. În plus, bărbatul a amenințat că își dă foc și chiar și-a turnat benzină pe haine. După ce rudele adolescentei dispărute s-au mai liniștit, au decis să accepte să fie transportați la spitalul din Craiova, unde au fost internați din cauza problemelor cardiace și nu numai. 

„Așa cum spuneam, pacientul e internat în acest moment în Clinica de Cardiologie a spitalului nostru, este monitorizat și tratat specific. În acest moment am vorbit cu medicul cardiolog de gardă și mi-a spus că pacientul este conștient, este stabil, atât hemodinamic, cât și respirator. Valorile tensiunii arteriale au scăzut. Pacientul va mai fi internat cel puțin în acest weekend”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Monica Melencu se simte ceva mai bine, așa că astăzi a fost externată: „În cazul Monicăi Melencu, pacienta a fost eliberată la domiciliu în urmă cu câteva minute. Durerile au cedat în cursul nopții. Analizele efectuate de noi au prezentat valori normale. A fost consultată de medicul cardiolog, amândoi au fost consultați și de medicul psihiatru. S-au evidențiat modificări date de stresul cumulat în această ultimă perioadă. Pacienta a primit un diagnostic de sindrom anxios și recomandarea de consiliere psihologică”.

 

citește și...