Cum se simt acum bunicul și mama Luizei Melencu! Bărbatul a vrut să își dea foc

28.09.2019, 14:06
Mama și bunicul Luizei au ajuns ieri la spital

Bunicul și mama Luizei Melencu au ajuns aseară, cu Ambulanța, la Spitalul de Urgență din Craiova. Cei doi s-au simțit foarte rău atunci când jandarmii au venit să pună în executare un mandat de aducere. 

Ziua de ieri a fost una foarte dificilă pentru Familia Melencu. La cinci luni de la dispariția Luizei, mama sa a fost chemată la DIICOT pentru a i se preleva noi probe biologice, însă femeia a refuzat vehement și a fost amendată cu 5.000 de lei. Mai mult decât atât, ieri după-amiază jandarmii au mers în Dioști, unde locuiește Monica Melencu, pentru a pune în aplicare un mandat de aducere. 

Bunicul Luizei a vrut să își dea foc

Femeia a leșinat la venirea autorităților, iar bunicul Luizei a chemat Ambulanța. În plus, bărbatul a amenințat că își dă foc și chiar și-a turnat benzină pe haine. După ce rudele adolescentei dispărute s-au mai liniștit, au decis să accepte să fie transportați la spitalul din Craiova, unde au fost internați din cauza problemelor cardiace și nu numai. 

„Așa cum spuneam, pacientul e internat în acest moment în Clinica de Cardiologie a spitalului nostru, este monitorizat și tratat specific. În acest moment am vorbit cu medicul cardiolog de gardă și mi-a spus că pacientul este conștient, este stabil, atât hemodinamic, cât și respirator. Valorile tensiunii arteriale au scăzut. Pacientul va mai fi internat cel puțin în acest weekend”, a declarat purtătorul de cuvânt al spitalului.

Monica Melencu se simte ceva mai bine, așa că astăzi a fost externată: „În cazul Monicăi Melencu, pacienta a fost eliberată la domiciliu în urmă cu câteva minute. Durerile au cedat în cursul nopții. Analizele efectuate de noi au prezentat valori normale. A fost consultată de medicul cardiolog, amândoi au fost consultați și de medicul psihiatru. S-au evidențiat modificări date de stresul cumulat în această ultimă perioadă. Pacienta a primit un diagnostic de sindrom anxios și recomandarea de consiliere psihologică”.