Cum se menține în formă Romanița Iovan. Câte kilograme are creatoarea de modă

27.06.2022, 17:21
Cum se menține în formă Romanița Iovan. Câte kilograme are creatoarea de modă
Cum se menține în formă Romanița Iovan. Câte kilograme are creatoarea de modă

Creatoarea de modă Romanița Iovan, în vârstă de 57 de ani, are o siluetă impecabilă. Vedeta a explicat cum reușește să fie într-o formă fizică de invidiat. De asemenea, aceasta a dezvăluit și câte kilograme are. ”Ajung și la 59 kg, dar mă opresc undeva la 60 kg, cam acesta este echilibrul”, a spus ea.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adolescentul are adrenalina în sânge și la 15 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014. De mulți ani,  Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea. Cei doi sunt împreună de 14 ani.

Creatoarea de modă este o prezență care atrage imediat atenția oriunde își face apariția. Arată foarte bine și este într-o formă fizică foarte bună. Vedeta a dat detalii despre stilul său de viață, dar a dezvăluit și câte kilograme are în cadrrul unui interviu pe care l-a acordat pentru revista Viva.

Cum se menține în formă Romanița Iovan. ”Fac sport în fiecare zi acasă, nu la sală”

”Am avut 24 de kg în plus, nu a fost o chestie așa simplă. Imediat după ce am născut, deci acum 15 ani, am început un regim foarte serios de sport. După părerea mea, cel mai bun tratament pentru o prospețime și o ținută potrivită a corpului este mișcarea. Fac sport în fiecare zi acasă, nu la sală. Am între 30-40 de minute de sărit de coardă, cardio înseamnă asta, după aceea am programe de grupe de mușchi, fac picioare sau fac brațe, că fac biceps, că fac triceps, că fac abdomen, deci am un program foarte serios din punctul acesta de vedere. Mai sunt 5 luni și fac 58 de ani și vreau să fiu și eu o tânără mămică pentru că am și copil mic, are 15 ani, chiar dacă are 1.86 m. Cred că ăsta este până la urmă secretul: fac mișcare foarte multă, adică în fiecare zi”, a declarat Romanița Iovan pentru sursa mai sus-menționată.

”În vacanțe, pentru că înot foarte mult ajung și la 59 kg, dar mă opresc undeva la 60 kg, cam acesta este echilibrul”, a adăugat aceasta.

citește și...