Cum se menține în formă Andreea Marin. ”Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit”

29.01.2022, 16:48
Cum se menține în formă Andreea Marin. ”Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit”
Cum se menține în formă Andrea Marin. ”Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani,   a explicat, la o emisiune de televiziune cum a reușit să scape de kilograme după sărbătorile de iarnă. De asemenea, vedeta a mărturisit și ce anume face pentru a se menține într-o foră fizică cât mai bună. ”Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit”, a declarat aceasta.

Andreea Marin a fost prezentă în platoul emisunii ”Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV.

Vedeta a făcut declarații despre stilul ei de viață, echilibru și dietă. Aceasta a explicat și cum a reușit să slăbească după sărbători.

Cum se menține în formă Andreea Marin. ”Mă simt mult mai bine după ce am slăbit. Dimineața mă trezesc fără ceas și am mai multă energie”

“Am dat jos cinci kilograme în două săptămâni cu ajutorul unei diete realizate de un nutriționist. (..) Beau câteva ceaiuri cu puternice efecte detoxifiante recomandate de un specialist din străinătate, nu mă mai ridic sătulă de la masă, fac sport, masaj și saună. Toate acestea m-au ajutat să revin în formă. Mă simt mult mai bine după ce am slăbit. Dimineața mă trezesc fără ceas și am mai multă energie”, a declarat Andreea Marin.

“Eu am un singur cuvânt de reținut. Mo-de-ra-ția! Ori de câte ori nu am fost moderată, am avut de suferit. Până la urmă este vorba despre echilibru. Nu spune nimeni că trebuie să renunți la plăcerile vieții. Și eu sunt un om care iubește această parte culinară și nu o refuz, dar asumat fac asta. Oameni suntem, nu mașinării. Nu poți pune toate tipurile de presiune pe minte și trupul tău în același timp. Trebuie să lași totuși să existe și aici o moderație. Adică, faci azi un efort, dar o lași mai moale pe partea cealaltă pentru că altfel începi să te epuizezi, să faci anemie. Orice exces înseamnă ceva rău pentru sănătatea noastră”, a completat vedeta TV.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin este una dintre cele mai cunoscute și apreciate vedete de televiziune de la noi. În ceea ce privește viuața personală, Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America.

Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.  Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...