Cum se înțelege Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior, cu frații ei. ”Nu sunt vitregi, noi nu privim lucrurile așa în familia noastră”

06.07.2021, 16:42
Cum se înțelege Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior, cu frații ei. ”Nu sunt vitregi, noi nu privim lucrurile așa în familia noastră”
Cum se înțelege Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior, cu frații ei. ”Nu sunt vitregi, noi nu privim lucrurile așa în familia noastră”

Vedeta de televiziune Andreea Marin și-a deschis sufletul în cadrul unui interviu pentru emisiunea ”La Măruță”. Acesta a spus cum se înțelege Violeta, fiica ei și a lui Ștefan Bănică Junior, cu cei doi frații ai săi. De asemenea, Andreea Marin a vorbit și despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Într-un interviu pentru emisiunea ”La Măruță”, Andreea Marin a vorbit despre eventualitatea de a avea al doilea copil. ”De ce nu? Dumnezeu e acolo sus și vom vedea dacă își va dori și El să se întâmple lucrul acesta. Noi suntem pregătiți în orice moment. Violeta are o părere foarte bună despre acest subiect”, a spus vedeta.

Cum se înțelege Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Junior, cu frații ei. ”Acest termen are așa o conotație negativă”

Andreea Marin a mărturisit că fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior, Violeta, se înțelege foarte bine cu frații ei din partea tatălui, Radu Ștefan și Alexandru.

”Nu sunt vitregi. Noi nu privim lucrurile așa în familia noastră. Eu am și o mamă de-a doua, pe care nu pot numi mamă vitregă, pentru că acest termen are așa, o conotație negativă și nu e cazul”, a declarat prezentatoarea TV.

Andreea Marin: ”Nu am niciun regret”

Andreea Marin, care a trecut prin trei mariaje, a afirmat că nu are niciun regret. „Din păcate, poți să spui ”din păcate” pentru persoanele care rămân în căsnicii care nu merg. Eu am ales să trăiesc frumos. Uneori sunt oameni care apar în viața ta nu ca să rămână întreaga viață alături de tine, ci apar ca să lase ceva punctual și tu în viața lor. Sunt însă și lucruri uneori care ne despart…Părerea mea este că trebuie să fii sincer și cu tine și cu celălalt, să vezi dacă drumul poate continua pe aceeași cale sau, nu e mai bine să trăim separat, dar bine fiecare”, a spus aceasta.

„Nu am nici cel mai mic regret. Am făcut exact ce trebuia și deciziile au fost ale mele. Când nu există compatibilitate, trebuie să recunoști acest lucru. De fapt, oamenii se agață uneori de ce nu mai e uneori, de aceea se chinuie, suferă, mai mult decât e cazul”, a adăugat ea.

citește și...