Cum se înțelege Mihai Sturzu cu foștii săi colegi din trupa Hi-Q. Artistul a făcut mărturisiri

06.10.2021, 16:15
Cum se înțelege Mihai Sturzu cu foștii săi colegi din trupa Hi-Q. Artistul a făcut mărturisiri
Cum se înțelege Mihai Sturzu cu foștii săi colegi din trupa Hi-Q. Artistul a făcut mărturisiri

Mihai Sturzu, în vârstă de 42 de ani, a cunoscut succesul alături de trupa Hi-Q, în care a cântat alături de Dana Nălbaru și Florin Grozea. Acesta a dezvăluit, într-un interviu, în ce relații a rămas cu fosștii săi colegi din formația cu care a făcut furori în urmă cu ani. Acesta a povestit și cine i-a ajutat pe el și pe colegii săi la începuturile lor.

Mihai Sturzu s-a bucurat de mare succes ca artist pe vremea când făcea parte din formația Hi-Q. După destrămarea trupei, Mihai Sturzu a cochetat cu politica, iar ulterior și-a făcut o carieră în domeniul aviației.

Într-un interviu pentru revista Viva, Mihai Sturzu a explicat în ce relații a rămas cu foștii săi colegi din trupa Hi-Q – dana Nălbaru și Florin Grozea.

Cum se înțelege Mihai Sturzu cu foștii săi colegi din trupa Hi-Q. ”Suntem prieteni încă din grădiniță”

”Păstrez legătura cu Dana, iar cu Florin, evident că vorbesc des. Suntem prieteni încă din grădiniță”, a spus Mihai Sturzu.

Despre o eventuală reunire a trupei, Mihai Sturzu a declarat: ”Îmi este super dor de muzică, de concerte, de atmosfera din trupă. Totuși, nu cred că ne vom reuni vreodată. Pentru noi, Hi-Q era principala activitate, eram implicați trup și suflet în ceea ce făceam. Astăzi, lucrul acesta nu mai este posibil și probabil că nu ne-ar mai ieși la fel”.

Mihai Sturzu a dezvăluit că teo Trandafir și Mircea Badea au fost cei care i-au ajutat la începutul carierei lor artistice. ”Teo și Mircea au fost șansa noastră. Aveam 19 ani, eram o trupă din Brașov cu trei melodii pe un CD. Datorită lor am apărut la TV și sunt sigur că au pus o vorbă bună și pentru prima noastră emisiune TV în calitate de prezentatori. A fost frumos începutul, era o perioadă mult mai „romantică atunci, mai relaxată. Îmi aduc aminte faptul că eram super fericiți și entuziasmați pentru fiecare experiență nouă pe care o trăiam. Nu ne păsa prea mult de bani, faimă sau alte prostii. Ne bucuram pur și simplu de ce ne oferea viața”, a mai spus acesta pentru sursa citată anterior.

citește și...