Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei. ”Nu o știu de ieri, de azi”

28.12.2020, 13:56
Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei. ”Nu o știu de ieri, de azi”
Cum se înțelege Andreea Marin cu mama iubitului ei. ”Nu o știu de ieri, de azi”

Andreea Marin a făcut declarații despre poveste de dragoste pe care o trăiește cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, dar a dezvăluit și ce relație are cu mama acestuia.

Vedeta de televiziune Andreea Marin și-a deschis sufletul într-un interviu pe care l-a acordat pentru postul de televiziune Antena Stars. Aceasta a vorbit despre relația pe care o are cu Adrian Brâncoveanu. „Nu există un trebuie când vorbim de dragoste. Ne simțim tare bine împreună și asta este important. Mă simt pur și simplu împlinită. Iar pentru mine fericirea înseamnă echilibru. Mi se pare minunat să ajungi la un moment-dat în viață la acest echilibru. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru asta”, a declarat Andreea Marin, potrivit spynews.ro.

Prezentatoarea TV a explicat că se înțelege foarte bine cu mama iubitului ei. „Pe mama lui Adi nu o știu de ieri, de azi, pentru că suntem de patru ani împreună, așa că pe mama și pe bunica le adoptăm. Suntem împreună în fiecare an. Așa cum este într-o familie, așa e relația”, a completat aceasta.

Ce spune Andreea Marin despre al doilea copil

Andreea Marin a vorbit și despre eventualitatea de a deveni mămică pentru a doua oară.

”Dacă Dumnezeu va fi cu mâna pe umerii noștri, atunci va fi. Trebuie să vrem noi, dar trebuie să mai vrea și cineva acolo deasupra noastră. Sigur că ne dorim asta”, a afirmat ea.

Vedeta de televiziune a făcut declarații și despre fiica sa, violeta. ”Nu mă mai pricep să o ajut la lecții. Este mult mai avansată față de ce mai țin eu minte. Se descurcă bine tare bine. Chiar îmi spune uneori că mai bine se descurcă ea de una singură. Orice părinte își dorește să fie întrecut de copilul său. Atunci se simte bine”, a mai spus fosta zână a surprizelor, conform sursei mai sus-menționate.

Andreea Marin a fost căsătorită de trei ori

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj.

În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013.

Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

citește și...