Cum să nu te îngrași între Crăciun și Revelion! Ce ingredient te ajută

26.12.2019, 15:00
Cum să nu te îngrași între Crăciun și Revelion! Ce ingredient te ajută
Cum să nu te îngrași între Crăciun și Revelion!

Dacă vrei să nu te îngrași între Crăciun și Revelion, există un ingredient care te ajută considerabil. Este ieftin, aromat și mâncărurile de sezon îl conțin din plin.

Pentru a nu acumula kilograme între Crăciun și Revelion, ideal este să respecți niște reguli de dietă. Una dintre ele spune că nu trebuie să sari peste mese, ba chiar poți opta pentru un mic-dejun dietetic dacă ai savurat o cină calorică. 

Cum să nu te îngrași între Crăciun și Revelion!

În zilele dintre Crăciun și Revelion, poți să nu consumi carne la mesele de prânz, o alegere inspirată fiind ciorbele, legumele la grătar sau peștele la cuptor. 

O mare greșeală este înfometarea, care te va face să mănânci mai mult cu prima ocazie. Dincolo de aceste reguli, există un ingredient minune care te ajută să nu te îngrași. 

Este vorba despre scorțișoară, care are numeroase beneficii digestive și metabolice. Exoticul condiment ajută la scăderea nivelului de zahăr din sânge și la secreția de insulină. Acest lucru duce la mai puțină grăsime acumulată în corp, deci ajută mult la menținerea greutății ideale. 

 

citește și...