Cum s-au cunoscut Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian Gogan. ”Nu știa cine sunt”

01.01.2022, 16:39
Cum s-au cunoscut Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian Gogan. ”Nu știa cine sunt”
Cum s-au cunoscut Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian Gogan . ”Nu știa cine sunt”

Creatoarea de modă Romanița Iovan, în vârstă de 57 de ani, a povestit cum a ajuns să-l cunoască pe avocatul Iulian Gogan, cel împreună cu care formează un cuplu de mulți ani. ”Nu știa cine sunt”, a dezvăluit vedeta. Romanița Iovan a fost măritată cu plotul Adrian Iovan, din mariajul cu acesta rezultând un copil.

Romanița Iovan este fost model, creatoare de modă și femeie de afaceri. Este mama unui băiat, Albert, din mariajul cu pilotul Adrian Iovan. Adolescentul are adrenalina în sânge și la 14 ani este pilot de raliu. Adrian Iovan și-a pierdut viața în tragedia aviatică din Munții Apuseni, care a avut loc în 2014.

De mulți ani,  Romanița Iovan are o relație cu avocatul Iulian Gogan, care este cu 11 ani mai mic decât ea.  Creatoarea de modă și actualul său partener au povestit, într-un  interviu, despre cum s-au cunoscut.

Cum s-au cunoscut Romanița Iovan și iubitul ei, Iulian Gogan. ”Noi am început o relație, fără să ne propunem asta”

Romanița Iovan a dezvăluitr că l-a cunoscut pe Iulian Gogan prin intermediul unei prietene comune. ”Ne-a făcut cunoștință o prietenă comună. Eu aveam nevoie de un avocat, care să mă sprijine în a da în judecată o publicație. Așa ne-am cunoscut, atunci a fost prima noastră întâlnire, când Iulian nu știa cine sunt. Am zis… o zic și acum, că Iulian este cel mai bun avocat din România. Noi lucrăm foarte mult pe profesional. Este cel care mă sfătuiește din punct de vedere juridic. Mi-a plăcut echilibrul lui și calmul, eu din fire sunt foarte agitată și impulsivă”, a detaliat creatoarea de modă, potrivit spynews.ro.

Iulian Gogan a mărturisit că atunci când a cunoscut-o pe Romanița Iovan nu știa prea multe despre aceasta: ”Chiar nu o cunoșteam, dacă mă întâlneam cu ea pe stradă, la momentul respectiv. După nume știam, însă nu reușisem să îi rețin figura, încât să o recunosc pe stradă. Noi am început o relație, fără să ne propunem asta. Nu am avut așteptări niciunul de la celălalt, nici măcar nu am crezut într-o relație îndelungată, pur și simplu, lucrurile au venit de la sine”.

citește și...