Cum s-a schimbat viața lui Ionuț ”Pitbull” Atodiresei în pandemie. ”Primele două săptămâni am fost într-o ușoară depresie”

06.01.2021, 13:25
Cum s-a schimbat viața lui Ionuț ”Pitbull” Atodiresei în pandemie. ”Primele două săptămâni am fost într-o ușoară depresie”
Cum s-a schimbat viața lui Ionuț ”Pitbull” Atodiresei în pandemie. ”Primele două săptămâni am fost într-o ușoară depresie”

Ionuț ”Pitbull” Atodiresei a explicat cum a fost anul care s-a încheiat pentru el și cum l-a afectat pandemia de coronavirus.

Sportivul a făcut declarații la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars. „2020 a fost un an mai special. Nu am mai trăit lucurile astea, nici eu și nici voi, și nici nu ne-am mai dori. A început foarte bine până în martie, până ce au început să apară primele cazuri de coronavirus, până prima perioadă de lockdown”, a spus acesta, potrivit spynews.ro.

„În această pandemie am înțeles că trebuie să reconfigurăm traseul, să ne reinventăm. Primele două săptămâni am fost într-o ușoară depresie, până ce am început să fac mișcare în casă”, a adăugat sportivul.

Ionuț ”Pitbull” Atodiresei, afectat financiar de pandemia de coronavirus

Din punct de vedere financiar, celebrul sportiv a recunoscut că a fost afectat de această pandemie de COVID-19 din cauza închiderii sălilor.

Ionuț Atodiresei s-a retras din box și se ocupă canalul lui de YouTube și predă în diverse săli.

„Financiar ne-a afectat pe toți, pentru că sălile de sport erau închise. Colegii mei urmau să mai deschidă o sală și să încep să predau și acolo. Nu am mai apucat să deschidem sala. S-a deschis după ce s-a terminat cu lockdown-ul și am început să predau și acolo. Ieșeam cu aia mică prin curte, ne jucam, făceam mișcare. Ne găseam diferite activități, dar nu a fost o perioadă ușoară”, a afirmat el.

Ce spune Ionuț ”Pitbull” Atodiresei despre cariera sa

Ionuț Atodiresei a făcut declarații și despre cariera sa ca sportiv.

„M-am apucat la 13 ani, pe la 16 ani am început să lupt. Fiind o persoană foarte activă, chiar dacă ești închis în propria locuință nu prea îți place. Când mi-am început caiera erau puțin diferite vremurile, nu aveam rețele de socializare, atât de multe lucruri care să ne distragă de la un sport, de la un hobby, ceea ce nu era rău deloc”, a povestit el.

„Am văzut un afiș pe stradă cu o sală de sport ce oferea cursuri de kickbox. Eu mă mutasem cu familia din Fălticeni în Rădăuți și acolo m-am apucat. Părinții nu m-au lăsat deloc, mama nici nu știa că merg la kickbox”, a completat acesta.

citește și...