Cum s-a înfiripat povestea de dragoste dintre Klaus Iohannis și soția lui, Carmen

18.11.2019, 17:47
Cum s-a înfiripat povestea de dragoste dintre Klaus Iohannis și soția lui, Carmen
Cum s-a înfiripat povestea de dragoste dintre Klaus Iohannis și soția lui, Carmen

Klaus Iohannis și soția lui, Carmen, sunt căsătoriți de peste un sfert de secol. Președintele României a detaliat, în cartea sa biografică, momentul în care a cunoscut-o și cum s-a înfiripat povestea de dragoste dintre ei. 

Președintele României și cea care i-a devenit soție s-au cunoscut în vremea studenției. Iohaniss a povestit în cartea sa „Pas cu pas”, lansată în 2014, că s-a îndrăgostit la prima vedere de Carmen. 

Cum s-a înfiripat povestea de dragoste dintre Klaus Iohannis și soția lui

„În timpul facultăţii am cunoscut-o şi pe soţia mea, Carmen, dar în vechiul cerc de prieteni. A fost invitată de prieteni de-ai noştri care au rămas în Sibiu. Ne-am plăcut, pur şi simplu, iar chimia dintre noi depăşeşte orice descriere. (…) A durat mult până ne-am căsătorit. Ne-am cunoscut la 22 de ani şi ne-am căsătorit pe la 29 de ani”, mărturisea Iohannis.

Politicianul a dezvăluit și secretul longevității mariajului său: „Am trecut de pragul de 25 de ani de când suntem căsătoriţi şi acum cred că pot să spun că arta nu este de a te îndrăgosti, ci de a menţine dragostea vie pentru mult timp. Viaţa noastră privată, atât cât e, nu are nimic extravagant, nimic spectaculos. Concediile ni le planificăm împreună şi mergem împreună peste tot. În concediu fac de toate, ca omul: depinde de perioadă, de program şi de ceea ce stabilim împreună, eu cu soţia”. 

 

citește și...