Cum percepe Violeta faima mamei sale, Andreea Marin. ”Întotdeauna am educat-o doar în acest spirit”

14.06.2022, 11:52
Cum percepe Violeta faima mamei sale, Andreea Marin. ”Întotdeauna am educat-o doar în acest spirit”
Cum percepe Violeta faima mamei sale, Andreea Masrin. ”Întotdeauna am educat-o doar în acest spirit”

Vedeta de televiziune Andreea Marin, în vârstă de 47 de ani, are o fată adolescentă, de care este foarte mândră. Fosta ”zână a surprizelorr” a explicat, într-un interviu, cum percepe Violeta, fiica sa și a lui Ștefan Bănică Juniorr, celebritatea ei. ”Întotdeauna am educat-o doar în acest spirit”, a declarat vedeta de televiziune.

Andreea Marin s-a căsătorit prima oară în anul 1995, la vârsta de 21 de ani, cu Cristian Gheorghiță. Cei doi au divorțat după trei ani de mariaj. În anul 2005, Andreea Marin a început povestea de dragoste cu celebrul Ștefan Bănică Junior, cu care s-a căsătorit un an mai târziu, în mare secret, în America. Cei doi au împreună o fiică, Violeta. Andreea Marin și Ștefan Bănică Junior au anunțat că divorțează în ianuarie 2013. Ulterior, Andreea Marin s-a căsătorit cu medicul turc Tuncay Ozturk. Cei doi au divorțat după trei ani de căsnicie, în anul 2016. De câțiva ani, Andreea Marin formează un cuplu cu Adrian Brâncoveanu.

Într-un interviu pentru revista Avantaje, Andreea Marin a comentat despre cum percepe fiica sa și a lui Ștefan Bănică Junior celebritatea ei.

Cum percepe Violeta faima mamei sale, Andreea Marin. ”Eu sunt mama, nu persoana de la televizor”

”Pentru ea, eu sunt mama, nu persoana de la televizor, întotdeauna am educat-o doar în acest spirit, al firescului nostru de acasă”, a spus Andreea Marin.


Vedeta de televiziune a vorbit și despre pasiunile și aspirațiile pe care le-a avut încă de pe vremea când era copil: ”Am trecut prin greu de mică și asta m-a format altfel decât este firesc, am devenit brusc un om matur la vârsta de 9 ani, odată cu pierderea mamei. Din acel an, tot ce mi-am dorit a fost să nu mai pun o povară pe umerii tatălui meu, să învăț și să devin un om pe picioarele mele, să sprijin, nu să fiu ajutată. Firește că nu acesta este rolul unui copil, dar eu așa am văzut și simțit lucrurile și aceasta a fost aspirația mea. Și toate cele ce au derivat de aici…”.

 

citește și...