Cum îți dai seama că ești înșelată: 4 indicii că partenerul tău a călcat strâmb

03.08.2019, 14:30
Cum îți dai seama că ești înșelată: 4 indicii că partenerul tău a călcat strâmb
Există numeroase indicii care îți pot arăta că ești înșelată

În cazul în care ai suspiciuni în ceea ce privește fidelitatea partenerului tău, ar trebui să fii atentă la comportamentul său și să descoperi indiciile care ar putea arăta că te înșală.

Dacă ai impresia că partenerul tău ar putea fi implicat, în paralel, într-o altă relație, fii atentă la semnele de mai jos, care ar putea indica infidelitatea acestuia. 

Are nevoie de mai multă intimitate

În orice relație sănătoasă fiecare dintre parteneri petrece timp singur, însă dacă acesta evită să petreacă timp cu tine sau refuză să iesiți împreună, ar putea fi un indiciu că are deja pe altcineva.

Evită momentele de tandrețe

Dacă înainte aveați parte de sex deseori, iar acum partenerul evită, e posibil să aibă o relație paralelă. În plus, și lipsa momentelor de tandrețe poate indica infidelitatea „jumătății” tale. 

Nu mai comunică 

Comunicarea este o parte esențială a unei relații amoroase, dincolo de iubire, atracție fizică și respectul reciproc. Dacă în ultimul timp partenerul este distant, nu mai vorbește cu tine și simți că s-a îndepărtat, posibilitatea că în viața lui să fie altcineva este destul de mare. 

Are cheltuieli dubioase

Dacă observi că partenerul tău se ferește să discute despre bani, facturi sau are cheltuieli nejustificate, e posibil să „spargă” sumele de bani alături de o altă persoană.  

Dincolo de toate, dacă observi unul sau mai multe semne dintre cele de mai sus, e firesc să suspectezi că partenerul tău este infidel. Cel mai bine ar fi să discuți deschis cu el și să afli ce se întâmplă cu adevărat în relația voastră. 

 

citește și...