Cum își sechestra Gheorghe Dincă victimele în mașină! Ce a arătat expertizarea autoturismului

22.08.2019, 13:09
Cum își sechestra Gheorghe Dincă victimele în mașină! Ce a arătat expertizarea autoturismului
Mașina lui Dincă este expertizată astăzi

Ancheta de la Caracal continuă și astăzi. Pe lângă cercetările de la locuința suspectului, expertizii au început să analizeze mașina lui Dincă și deja au făcut descoperiri importante. 

Potrivit Wowbiz, ușile mașinii suspectului de la Caracal se blocau imediat după ce fetele urcau pe bancheta din spate, însă deocamdată nu s-a descoperit dacă Dincă automatizase acest proces sau apăsa butonul după ce victimele erau în autoturism. 

De asemenea, specialiștii de la RAR au dezvăluit că mașina lui Dincă avea folie pe geamul din spate și pe cele laterale, pentru ca pasagerii să nu poată fi văzuți din exterior. 

„Butonul de blocare poate fi verificat de specialistul de la RAR să se vadă daca este uzat sau nu. A fost gândită mașina ca o capcană? S-a pus folie mai multă? De când s-a pus folia? Dacă folia s-a pus acum 3 luni, înseamnă că e posibil ca Dincă să fi inceput din aprilie, cu Luiza”, a declarat Titi Aur, fost pilot de raliuri și expert în domeniul auto. 

La expertiza autoturismului suspectului asistă atât un inginer, cât și procurorul de caz și un psiholog criminalist, pentru a cerceta dacă Dincă a premeditat răpirile. 

 

citește și...