Cum încearcă Mircea Dinescu să-și aline dorul de soția lui decedată. ‘L-am rugat și eu pe fiul meu…’

20.04.2021, 13:56
Cum încearcă Mircea Dinescu să-și aline dorul de soția lui decedată. 'L-am rugat și eu pe fiul meu...'
Cum încearcă Mircea Dinescu să-și aline dorul de soția lui decedată. 'L-am rugat și eu pe fiul meu...'

Mircea Dinescu nu-și poate reveni după moartea soției sale. Mașa Dinescu a decedat în urmă cu doi ani, însă scriitorul a mărturisit că se simte tot mai singur. El i-a pus în vedere fiului său, Andrei, că ar fi momentul să se gândească să facă copii.

Mircea Dinescu a rămas singur, după ce soția lui, Mașa, s-a stins din viață în octombrie 2019. Cei doi au fost împreună 35 de ani și au doi copii, Irina și Andrei, care s-au orientat către muzică și actorie.

Mircea Dinescu și-ar dori să aibă nepoți

“L-am rugat și eu pe fiul meu, Andrei, să facă și el copii, să-i aducă aici, la Cetate! I-aș crește aici, i-aș pune să stea în grădină, să cultive, să dea cu sapa, să aibă o copilărie frumoasă, așa cum am avut noi. Nu să-i strice pe copii cu telefoanele, cum se face acum. Din școala asta de acum, on-line, ies numai semi analfabeți”, a declarat poetul la emisiunea „Poezie și delicatețuri”, de la Prima TV.

Mircea Dinescu a vorbit, pentru Impact.ro, despre suma de bani pe care o încasează de la Televiziunea Națională, unde realizează trei emisiuni. S-a zvonit că ar primi în jur de 15.000 de euro lunar, însă acesta a lămurit situația.

”Am văzut că sunt tot felul de comentarii pe seama salariului încasat de mine de la TVR. Precizez că eu colaborez la trei emisiuni,… adică producţiile cu unele dintre cele mai mari ratinguri de audienţă, dacă nu chiar cele mai mari. Ei bine, vă spun deschis că am încasat circa 15.000 de euro, pe întreg an 2020, nu 15.000 de euro pe lună, cum susţin unii şi alţii. Cât voi avea audienţă, voi continua să fac acest lucru!”, a declarat Mircea Diescu pentru sursa citată mai sus.

citește și...