Cum împarte Anamaria Prodan averea copiilor: “Fiecare trebuie să se descurce”

07.11.2019, 13:44

Anamaria Prodan are o viaţă la care mulţi nici măcar nu fisează. Impresara are tot ce şi-ar putea dori şi îşi încurajează copiii să înveţe să înmulţească toţi banii pe care îi face ea!

Anamaria Prodan este mama a doua fete, Rebecca, în vârstă de 19 ani şi Sarah, de 18 ani, ambele, din mariajul anterior. Cu Laurenţiu Reghecampf, Anamaria Prodan îl are pe Bebeto, băieţelul de 10 ani.

Sarah locuieşte în Statele Unite ale Americii, unde face performanţă în baschet. Recent, Anamaria Prodan a şi fost să o susţină, la primul meci din acest sezon.

Rebecca este studentă la Maragoni, învaţă din greu şi, la fel ca şi Sarah, îşi doreşte să o depăşească pe impresară, iar acest lucru o face pe Anamaria Prodan foarte fericită!

Sexy impresara a declarat faptul că în fiecare lună, copiii primesc o sumă de bani cu care trebuie să se descurce. În funcţie de performanţele pe care le au la şcoală sau în sport, părinţii îi răsplătesc.

“Eu fac bani ca fetele şi băieţii să nu ducă lipsă de nimic… fiecare dintre ei are o sumă lunară, cu care trebuie să se descurce şi dacă una are performanţe extraordinare, primeşte bonus”, a declarat Anamaria Prodan pentru Antena Stars.

citește și...