Cum i s-a schimbat viața lui Smiley de când a devenit tătic! “Nu mă plictisesc, dar nu mă plâng!”

27.08.2021, 10:54
Cum i s-a schimbat viața lui Smiley de când a devenit tătic! Nu mă plictisesc, dar nu mă plâng!
Cum i s-a schimbat viața lui Smiley de când a devenit tătic! "Nu mă plictisesc, dar nu mă plâng!"

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți pentru prima dată pe 9 martie anul acesta. Fiica lui și a prezentatoarei de televiziune, Josephine, a fost botezată în luna iunie. 

De când a devenit tătic, solistul nu-și mai încape în piele de fericire și este mult mai preocupat de viața de familie. Prezent recent la lansarea grilei de toamnă a Pro TV-ului, proaspătul tătic a dat din casă și a dezvăluit cum i s-a schimbat viața de când iubita lui, Gina, a adus pe lume o minunăție de fetiță.

Cum i s-a schimbat viața lui Smiley de când a devenit tătic!

‘Mi se pare că sunt mai îndemânatic acuma, nu ştiu de ce, nu pot să îţi explic. Nu ştiu cât mă pricep eu, habar nu am, dar sunt dispus să învăţ şi sunt dispus să fiu de ajutor. Cred că nu mai pierd atât de mult timp. Nu am renunţat la nimic, dar, da, nu mai pierd atât de mult timp cu lucruri care nu erau neapărat atât de necesare.

Aceleaşi momente pe care le trăieşte toată lumea, primele băiţe, prima oară când schimbi scutecul, plimbările, toate astea. Mai avem momente în care plânge mai mult, dar chiar suntem foarte norocoşi din punctul ăsta de vedere, iar eu nu sunt panicos de fel! Aceleaşi momente pe care le trăieşte toată lumea, primele băiţe, prima oară când schimbi scutecul, plimbările, toate astea. Mai avem momente în care plânge mai mult, dar chiar suntem foarte norocoşi din punctul ăsta de vedere, iar eu nu sunt panicos de fel!’, a declarat Smiley într-un interviu pentru Click!

Smiley a împlinit 38 de ani. ”Mi-am trăit viața așa cum am visat-o”

De ziua sa de naștere, Smiley a transmis un mesaj plin de emoție pe contul său de pe o rețea de socializare. ”Viata e parca un tur de carusel sau cat un cantec dintr-o cutiuta muzicala. Ma uit acum la caruselul meu si intorc cheita muzicii vietii mele: Am 38 de ani si iubesc muzica si povestile de cand sunt mic. Atunci cand eram mic, imi imaginam ca pana la 38 e o eternitate. Au trecut ca o clipa… Moment cu moment, mi-am trait viata asa cum am visat-o si m-am bucurat de fiecare etapa a ei cu intensitatea cu care ma bucur acum. Si cred ca daca maine as redeveni copilul de ieri viata mea ar arata tot asa…”, a spus artistul.

citește și...