Cum era poreclită Lora în copilărie. ”Mă durea sufletul pentru că se spunea cu răutate, cu intenție”

22.06.2022, 16:43
Cum era poreclită Lora în copilărie. ”Mă durea sufletul pentru că se spunea cu răutate, cu intenție”
Cum era poreclită Lora în copilărie. ”Mă durea sufletul pentru că se spunea cu răutate, cu intenție”

Laura Petrescu, cunoscută sub numele de scenă Lora, a dezvăluit cum era poreclită pe vremea copilăriei. Artista, în vârstă de 39 de ani, a mărturisit că o deranja foarte mult felul în care era poreclită. ”Mă durea sufletul pentru că se spunea cu răutate, cu intenție”, a declarat cântăreața la o emisiune de televiziune.

Lora a fost prezentă de curând în platoul emisiunii ”la Măruță”, de la postul de televiziune Pro Tv, unde a dezvăluit cum era poreclită în copilărie.

Vedeta a mărturisit că a suferit mult din cauza felului în care i se spunea: Cocostârca.

Cum era poreclită Lora în copilărie. ”Pentru că purtam pantaloni de blugi scurți și eram cu picioarele la vedere, am primit această poreclă”

„Aveam poreclă în copilărie, îmi ziceau Cocostârca, mă durea sufletul pentru că se spunea cu răutate, cu intenție, pe mine intenția mă rănea cel mai mult. Eu nu eram înaltă, eu am o înălțime de 1,68 m, dar la bunici, pentru că purtam pantaloni de blugi scurți și eram cu picioarele la vedere, am primit această poreclă”, a detaliat Lora, potrivit revistei Elle.

Artista a vorbit și despre unele comentarii răutăcioase pe care le primește în mediul online: ”Oamenii care au anumite tensiuni, acesta este primul instinct, când dai nas în nas cu o persoană faină, să jignești. Este o eliberare de energie pentru ei, nu trebuie să lăsăm sa ne fure din energie. Cel mai mare hate pe care îl primesc este de la mămici. Un mare hate mi l-al luat acum, recent, eram în casă, eram în pantaloni scurți, am făcut un dans, iar o mămică m-a făcut jegoasă, grasă, că nu mi-e rușine să arăt așa”.

Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu

Lora este unul dintre numele importante din industria muzicală din România. Cântăreața are o carieră de succes și de-a lungul anilor a lansat numeroase melodii care au devenit hituri. În plan personal, Lora a fost căsătorită cu comediantul Dan Badea, însă povestea lor de dragoste nu a avut un final fericit. După doi ani de mariaj, pe 13 octombrie 2014 cei doi au divorțat oficial. În prezent, Lora formează un cuplu cu Ionuț Ghenu. Acesta din urmă a avut o relație cu actrița Doinița Oancea.

 

Lora și Ionuț Ghenu își doresc să ajungă în fața altarului, însă artista a explicat, pentru click.ro, că nunta lor nu va avea loc nici anul acesta. „Nunta? Nu știm când anume va fi! Am amânat-o iar. Nu vrea să mă mărit în anul războiului. A fost pandemia, acum e războiul, tot timpul intervine câte ceva în viața asta. Nu mai știi ce să crezi și ce planuri să-ți mai faci în lumea asta plină de surprize! Mai așteptăm, avem răbdare”, a explicat Lora.

citește și...