Cum arată Ștefania, iubita lui Speak, fără pic de machiaj. ”Doar o față fericită”

11.10.2020, 12:32
Cum arată Ștefania, iubita lui Speak, fără pic de machiaj. ”Doar o față fericită”

Ștefania, iubita muzicianului Speak, s-a afișat în fața admiratorilor săi de pe rețelele de socializare fără pic de machiaj.

Ștefania este o tânără foarte frumoasă. Iubita lui Speak le-a arătat fanilor săi de pe rețelele de socializare cum se prezintă fără pic de machiaj pe chip. vedeta și-a surprins plăcut admiratorii, care s-aiu întrecut în complimente la adresa ei.

”Fără machiaj, fără filtre, doar o față fericită”, a scris Ștefania în dreptul fotografiei în care apare complet nefardată.

”Ce bine își stă nemachiată. Chiar ești wow!”, ”Superbă”, ”Cu sau fără make-up ești tot frumoasă”, ”Perfectă”, ”Cea mai frumoasă”, ”Ești foarte diferită și de apreciat”, ”Ce frumoasă ești”, ”Ești superbă oricum”, ”Ești frumoasă și nemachiată”, ”Ești perfectă”, ”Ești minunată”, ”Cea mai frumoasă ființă”, ”Ești minunată”, i-au transmis internauții Ștefaniei.

Ștefania, în culmea fericirii după ce și-a luat permisul de conducere

În urmă cu câteva zile, Ștefania i-a anunțat pe fanii săi din mediul online că și-a luat permisul de conducere, lucru care a făcut-o să fie extrem de fericită.

”Sunt totalmente leșinată. Tocmai am ieșit de la examen, și ce credeți? Păzea, pentru că, sunt oficial șoferiță! Am luat permisul! Petrecere! Acum puteți înțelege de ce am fost așa secretoasă în ultima perioadă! Mă doare gâtul cât de mult am țipat! Nu pot să cred că în sfârșit am luat permisul”, le-a spus Ștefania celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare, potrivit spynews.ro.

”Ce faci șoarece? Ai luat permisul, bravo!!! Ia uite șoferița! În sfârșit!!! Ești fericită? Hai acasă să ne îmbătăm!”, a comentat și Speak, iubitul Ștefaniei.

Ștefania știe exact unde vrea să fie nunta cu Speak

Ștefania, iubita lui Speak, a afirmat că nunta lor ar putea avea loc anul viitor. Vedeta știe deja unde vrea să organizeze nunta cu iubitul ei. Vrea o nuntă la castel sau una în stil american, cu invitați într-o grădină.

”Vara viitoare sigur va fi dacă nu se va mai întâmpla vreun coronavirus. Vreau să fie într-o locaţie din asta, castel, ori în genul nuntă americană cu invitaţi într-o grădină”, a spus Ștefania.