Cum arată Simona Gherghe la două luni după naștere! Transformarea prezentatoarei a luat prin surprindere multă lume

03.07.2019, 19:44
Cum arată Simona Gherghe la două luni după naștere! Transformarea prezentatoarei a luat prin surprindere multă lume
Simona a născut al doilea copil pe 9 mai

Deși au trecut doar două luni de când Simona Gherghe a devenit mamă pentru a doua oară, prezentatoarea de la Acces Direct arată extraordinar. Imaginile postate recent de vedetă pe rețelele sociale dovedesc foarte clar că proaspăta mămică a revenit foarte rapid la silueta de dinainte de naștere, surprinzându-i pe apropiații săi. 

În pozele postate de Simona, prezentatoarea poartă o rochie roz și pur si simplu radiază de fericire, alături de soțul său, Răzvan Săndulescu. 

„Mama, tata și șoricica Lala au fugit de-acasă :))”, a scris prezentatoarea alături de cele două imagini, în care arată chiar mai tânără decât înainte să nască. 

Simona Gherghe mai are o fetiță de 2 ani

Simona Gherghe a adus pe lume al doilea copil, un băiețel, pe 9 mai, la o clinică din București, iar soțul său a asistat la naștere. Micuțul a cântărit 2,370 kg și a primit nota 10 și numele Vlad Ioan. 

„Chiar dacă e micuţ, băieţelul nostru e puternic! Am aşteptat momentul acesta vreme de nouă luni şi nu există bucurie mai mare. Ana şi Vlad sunt minunile noastre şi suntem foarte fericiţi“, a declarat prezentatoarea emisiunii Acces Direct la scurt timp după naștere.

Simona Gherghe s-a căsătorit în vara anului 2018 cu partenerul ei, consultantul politic Răzvan Săndulescu (43 de ani). Cei doi mai au și o fetiță, Ana Georgia, în vârstă de doi ani.   

 

citește și...