Cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani. Imagine de colecție cu vedeta

12.06.2020, 10:59
Cum arăta Oana Zăvoranu la 16 ani. Imagine de colecție cu vedeta
Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

Oana Zăvoranu și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie de colecție. Vedeta a postat o imagine cu ea din urmă cu 30 de ani.

În fotografia postată pe o rețea de socializare, Oana Zăvoranu apare așa cum era în adolescenț/ă, când avea 16 ani. Era încă de pe atunci foarte atrâgâtoare și în pas cu moda.

”Acum 30 ani… pe la 16-17 ani ?… cand esti smeker esti smeker de la mama ta din ???”, a scris vedeta în dreptul imaginii.

Postarea a adunat numeroase like-uri din partea internauților, care au complimentat-o pe Oana Zăvoranu pentru felul cum arăta la acea vreme, dar și pentru cum arată în prezent.

Se află la a doua căsătorie

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”, declarat vedeta într-un interviu la TV.

Și-a supus soțul la numeroase teste

Oana Zăvoranu a dezvăluit că l-a supus pe actualul său partener de viață la numeroase teste.

„Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara. A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcţionat la capacitate maximă.

Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test. A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis „wow”. Este un bărbat unul la un milion”, afirma ea.

citește și...