Cum arată Oana Zăvoranu în costum de baie, la 46 de ani! Ce sacrificii face pentru a se menține tânără FOTO

24.11.2019, 12:57
Cum arată Oana Zăvoranu în costum de baie, la 46 de ani! Ce sacrificii face pentru a se menține tânără FOTO
Cum arată Oana Zăvoranu în costum de baie, la 46 de ani!

Oana Zăvoranu are 46 de ani, dar arată ca la 20! Vedeta reușește să își uimească fanii, pentru că arată de zile mari și nu evită să se pozeze în cele mai sexy ținute.

Cum arată Oana Zăvoranu în costum de baie, la 46 de ani!

Vedeta din serialul ‘Sacrifiul’ de la Antena 1 este mândră de corpul ei și a recunoscut în repetate rânduri că face eforturi uriașe pentru a fi cea mai bună variantă a sa.

Diva este destul de activă pe rețelele de socializare, acolo unde își ține prietenii virtuali la curent cu activitățile sale zilnice. Oana Zăvoranu postează cel mai des poze în costum de baie sau lenjerie intimă, care ar face invidioasă orice tinerică. Cu toate că și-a scos silicoanele, ea este la fel de sexy ca în tinerețe.

Bruneta este o mare iubitoare a saloanelor de cosmetică și apelează des la diverse proceduri care o mențin mereu tânără. În plus, Oana cheltuie mulți bani ca să arate în formă maximă.

‘Mai remodelăm pe la gleznuțe, pe la posterior. (…) Urmăritoarele mele mă întreabă frecvent, poate chiar zilnic ce faci de arăți atât de bine, la față, la corp. Am 100 de poșete, da, dar spun în premieră că am și poșete care costă câteva sute de euro. Am fost contactată să scriu și câteva volume autobiografice’, povestea Oana Zăvoranu la Xtra Night Show.

Se știe că vedeta tv este lipsită de complexe și nu dorește să pară o pudică. În urmă cu 5 ani, Oana Zăvoranu a făcut un show de zile mari la tv, în direct. S-a dezbrăcat la emisiunea lui Dan Capatos.

Bruneta nu a avut nicio rușine și și-a arătat sutienul și chiloții. La vremea respectivă, Oana anunța că este o femeie liberă și poate face orice are chef. Dacă iubitul palestinian suferea și plângea, aceasta se distra de minune și se dezbrăca în public.

 

citește și...