Cum arată Nicoleta Voica după ce a slăbit 35 de kg! Solista de muzică populară e total schimbată

23.10.2019, 12:50
Cum arată Nicoleta Voica după ce a slăbit 35 de kg! Solista de muzică populară e total schimbată
Cum arată Nicoleta Voica după ce a slăbit 35 de kg! 

Nicoleta Voica a slăbit 35 de kg și este total schimbată. Artista de muzică populară a reușit să ajungă la silueta dorită, după ce și-a făcut operație de micșorare a stomacului.

Cum arată Nicoleta Voica după ce a slăbit 35 de kg!

Soțul ei, Alin Bagiu, este cel care are acum grijă la ce mănâncă aceasta.

‘Mânânc totul bio, din grădina socrilor’, a declarat Nicoleta Voica.

În trecut, solista cântărea 98 de kilograme, așa că a decis să facă o operaţie de micşorare a stomacului. Nicoleta Voica are acum 63 de kilograme și şi-a schimbat stilul de viaţă. Ea a mărturisit că are grijă să aibă trei mese pe zi și să mânânce produse bio din livada proprie.

”Nu fac sport, dar soţul meu mă ajută datorită cunoştinţelor despre nutriţie pe care le are. El a trăit mereu aşa, dovadă că nu s-a îngrăşat, nu are probleme de sănătate, este un tip foarte organizat. Avem o mică fermă, o livadă, şi putem spune că toate alimentele noastre sunt bio şi, cel mai important, respect cele trei mese.

Dimineaţa ne facem un suc din smochine şi din alte fructe pe care le avem în casă, apoi bem cafeluţa cu miere. Fără lapte, pentru că nu prea e sănătos cel din comerţ, şi ne luăm nutrienţii alimentari: multivitamine, Omega 3, fibre, proteine. La prânz mâncăm o supă sau o ciorbiţă de pasăre de casă, de prepeliţe, şi aici avem grijă să le procurăm din curtea socrilor. Iar felul doi este întotdeauna din cărniţă de pui sau peşte, pentru că de porc nu prea consumăm, şi salate. La cină prefer ceva uşor. Ori o salată de vinete, ori ceva la cuptor. Între mese avem gustările: desert, fructe sau un baton proteic. Am întotdeauna grijă la cantităţi. Cât despre hidratare, pot să spun că am exclus sucurile acidulate şi beau doar apă”, a declarat Nicoleta Voica pentru Click!

De asemenea, artista are grijă și la orele de somn: ‘Alimentaţia şi odihna sunt importante şi merg mână în mână.  Merg la somn la 22.00-23.00  pentru că am înţeles că e cel mai sănătos, nu ca cel de acum 5 ani care era pe la 2.00. Soţul are grijă de mine. E norocul meu. Suntem într-un echilibru din toate punctele de vedere’. 

citește și...