Cum arată Marina Dina la aproape 10 ani de când a dispărut de pe sticlă

11.09.2019, 14:02
Cum arată Marina Dina la aproape 10 ani de când a dispărut de pe sticlă
Marina Dina a plecat din televiziune acum 9 ani

Pe vremuri o prezență constantă pe prima pagină a tabloidelor, Marina Dina s-a retras din viața publică acum aproape 10 ani și s-a concentrat pe viața personală.

Atunci când era asistentă TV la „Răi, da` buni”, Marina Dina era mereu în atenția presei. Mai mult decât atât, blonda a pozat pentru „Playboy” și a pus pe jar mulți masculi din showbizul autohton. 

Marina a plecat din televiziune în 2010

În 2010, blonda a renunțat definitiv la televiziune. A plecat în Milano, unde a studiat managementul modei și al bunurilor de lux și unde a primit oferta de a face un internship la o companie de bijuterii. Dina a revenit în țară, deoarece nu își putea permite un job neplătit. 

Departe de ochii presei, Marina s-a concentrat pe viața de familie, iar în ianuarie 2017 a devenit mamă de gemeni, după ce a făcut numeroase tratamente pentru a rămâne însărcinată. Cei doi copii, Aria și Zian, au venit pe lume prematur, însă erau sănătoși. 

Adoră să meargă în vacanțe

Ajunsă la 32 de ani, fosta asistentă TV face foarte mult sport pentru a se menține în formă și petrece aproape tot timpul alături de cei doi copii ai săi. Cum are puțin timp liber, Marina pleacă în vacanțe în fel și fel de destinații turistice, cel mai recent sejur petrecându-l în Norvegia și în Franța. 

 

citește și...