Cum arată Lulu Mihăiescu, cea care o interpreta pe ‘Veronica’! Cu ce se ocupă în prezent

24.10.2019, 16:58

În urmă cu 46 de ani, toate cinematografele din România difuzau filmele ‘Veronica’ şi ‘Veronica se întoarce’. Producţiile româneşti au spart toate audienţele.

Cum arată Lulu Mihăiescu, cea care o interpreta pe ‘Veronica’!

Cea care i-a dat viaţă Veronicăi, actriţa principală, avea la vremea respectivă 4 ani. Numele este Luminiţa Petre, cunoscută drept Lulu Mihăescu, şi s-a născut la Iaşi. Cariera ei din lumea filmului nu a durat mult, ci s-a încheiat rapid.

Lulu Mihăescu a mai jucat în doar câteva producţii şi pe urmă a decis să dispară din lumea artistică.

Actriţa româncă a împlinit de curând 50 de ani, dar nu mai locuieşte în România din anul 1996. A ales să se stabilească în Canada, la Vancouver, acolo unde predă lecţii de pian. Lulu Mihăescu şi-a întemeiat o familie. Ea are o fiică de 26 de ani, pe Ana.

Înainte de a se stabili definitiv în România, Lulu a cântat în trupa Timpuri Noi în anii ’90. Anii au trecut, iar celebra actriţă care a interpretat-o pe Veronica s-a schimbat destul de mult. Deşi are 50 de ani, Lulu Mihăiescu arată destul de bine pentru vârsta ei. Şi-a lăsat părul lung şi are o siluetă impecabilă.

Filmul ‘Veronica’ a avut un real succes în perioada de dinainte de 1989. Lulu Mihaescu a mai jucat  „Mama”, „Saltimbancii” si „Un saltimbanc la Polul Nord”.

citește și...