Cum arată Florin Piersic Jr. la 51 de ani. Actorul a luat o pauză din viața publică

15.10.2019, 10:35
Cum arată Florin Piersic Jr. la 51 de ani. Actorul a luat o pauză din viața publică
Cum arată Florin Piersic Jr. la 51 de ani

Florin Piersic Jr. a stat departe de viața publică în ultimii doi ani, însă a continuat să joace în piese de teatru și să ia parte la arte proiecte artistice. 

Acum două zile, fiul lui Florin Piersic, aflat la Cluj, la Festivalul Internaţional de Teatru, a accceptat să ofere primul interviu după o pauză de doi ani. 

Actorul a recunoscut că acum consideră că a fost „o prostie” că a stat într-un con de umbră atât de mult timp și că se simte „destul de bine în această nișă care înseamnă teatrul românesc”. 

Florin Piersic Jr.: „Știu că e o prostie că am stat într-un con de umbră”

„Nu am mai făcut asta de doi ani și ceva, niciun interviu (…). Știu că e o prostie că am stat într-un con de umbră, recunosc, dar tot ce se întâmplă în ziua de azi, legat de mediatizarea excesivă și de foarte mulți oameni, pe care îi admir de altfel, pentru puterea de a posta mediocrități în fiecare zi, doar pentru a rămâne în atenție, serios, e de admirat, e un lucru fantastic, dar nu cred că pot și din când în când mai fac o glumă pe Facebook, mai amintesc de un spectacol sau altul. (…) Mă întâlnesc cu oameni foarte tineri care spun: Dar, cum, nu ai Instagram? și le spun Ba am, am postat acum patru ani o poză și acum câteva luni două poze”. (…) Probabil că ar trebui să mă aliniez la ziua de azi, (…) spun zilele noastre ca să revin în atenție, dar, de fapt, concluzia este că mă simt destul de bine în această nișă care înseamnă teatrul românesc, acolo unde evoluez în șase spectacole”, a spus Florin Piersic Jr..

 

citește și...