Cum arată Flavia Mihășan la 3 saptămâni după ce a născut! Blondina a creat controverse pe internet

09.07.2019, 18:25

Flavia Mihășan a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu 3 săptămâni. Fosta asistentă de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani’ a adus pe lume un băiețel. La doar câteva zile după ce a născut, blondina a publicat pe Instagram și primele imagini cu micuțul.

Cum arată Flavia Mihășan la 3 saptămâni după ce a născut!

De asemenea, aceasta nu a ezitat să publice și fotografii cu trupul ei la nici o lună de la naștere. Flavia Mihășan a dorit să le arate admiratorilor virtuali că s-a recuperat destul de rapid după ce a devenit mamă, însă imaginile postate pe rețelele de socializare i-au adus numai critici.

În timp ce alții o felicită că a revenit rapid la silueta dinainte, unii, în schimb, i-au atras atenția că se laudă prea mult cu faptul că a reușit să slăbească în timp record.

Nici nu e de mirare de ce a reușit să dea jos kilograme bune. Flavia a avut dintotdeauna un trup de invidiat, de aceea i-a fost foarte ușor să slăbească.

‘Nu înţeleg de ce atât de repede trebuie să demonstrezi  că arăţi bine! Corpul îşi are timpul lui de refacere… Şi altele sunt lucrurile importante după ce naşti!’, a fost mesajul unui fan de pe Instagram.

‘Mie îmi este teamă să nu fiu prea permisivă. Eu cred că o să fiu o mamă foarte bună pentru că am avut un exemplu foarte bun. Mama mea a crescut trei copii şi a făcut o treabă foarte bună. Nu-mi doresc un singur copil. Dacă noi am fost trei, îmi doresc…poate nu trei. Doi îmi doresc sigur.  M-am pregătit, adică mă pregătesc pentru asta…mă uit în jur şi încerc să văd ce îmi place şi ce nu îmi place în parenting. Cred că este important să îl laşi liber’, declara Flavia cu puțin timp înainte de a naște.

citește și...