Cum arată fiica vitregă a lui Cornel Galeș! Sasha avea o relație excelentă cu văduvul Ilenei Ciuculete

06.12.2019, 21:02
Cum arată fiica vitregă a lui Cornel Galeș! Sasha avea o relație excelentă cu văduvul Ilenei Ciuculete
Cum arată fiica vitregă a lui Cornel Galeș!

Cornel Galeș a murit la vârsta de 57 de ani, în urma unui grav acccident de circulație petrecut în Spania.

Cum arată fiica vitregă a lui Cornel Galeș!

Văduvul Ilenei Ciuculete a ajuns să fie înmormântat de persoanele care nu erau rude cu el. În cazul acesta, singura care s-a interesat de repatrierea trupului său neînsuflețit a fost Viviana, fosta lui iubită.

În timpul vieții, Cornel Galeș s-a certat și cu fiica biologică și cu fratele său. El și-a părăsit prima familie în urmă cu mai bine de 25 de ani, iar pe fratele său l-a acuzat că i-a ascuns moartea tatălui lor.

În schimb, alături de el au fost Viviana și fiica acesteia, Sasha Măntoiu. Acum, tânăra îl plânge pe Facebook și are numai cuvinte frumoase la adresa lui. Ea a scris un mesaj dureros la câteva zile de moartea bărbatului.

Cu fiica biologică nu păstra legătura

Se pare că Cornel Galeș a avut o relație excelentă cu fiica vitregă.

‘Încă nu pot realiza că te-ai dus și nu te voi mai vedea niciodată, că nu voi mai auzi glumele tale și râsul contagios. Se zice că Dumnezeu culege cele mai frumoase flori și poate d-aia te-a ales pe tine. Te vom păstra în sufletele noastre și ne vom aminti câtă bunătate exista în tine.

Ne vom aduce aminte de omul care zâmbea tot timpul și încerca să ne facă fericiți. Ne vei lipsi! Drum lin, suflet bun! Dumnezeu să te aibă în pază!’, a scris Sasha Măntoiu, fiica Vivianei Măntoiu.

Claudia este fiica biologică a lui Cornel Galeș

Cu fiica biologică, Claudia, Cornel Galeș nu a păstrat nicio legătură. După ce și-a părăsit prima soție, pe Nela Pintoiu, pentru Ileana Ciuculete, acesta a decis să nu își mai caute singurul copil.

‘Noi am divorţat de peste 27 ani şi nu am mai păstrat legătura. Nu l-a interesat niciodată soarta fiicei lui. Mai mult, a vorbit foarte urât despre noi. Vă rog să nu mă mai deranjaţi. Mulţumesc’, a declarat femeia.

citește și...