Cum arată fata lui Adi Minune, gravidă în 8 luni! Karmen fumează de rupe

16.07.2019, 10:51

Karmen, fiica lui Adrian Minune, urmează să devină mamă pentru prima dată. Ea și iubitul ei, Bogdan Clăpescu, vor avea o fetiță.

Cum arată fata lui Adi Minune, gravidă în 8 luni! Karmen fumează de rupe

Solista are o sarcină ușoară, lucru care îi permite să își desfășoare activitățile în continuare. Karmen este gravidă în opt luni, dar nu renunță în ruptul capului la viciul fumatului.

Karmen a fost surprinsă pe plaja din Mamaia, alături de soțul ei, Bogdan, în timp ce fuma de zor, întinsă pe un șezlong.

Deși este însărcinată în 36 de 36 de săptămâni și curând își va ține copilul în brațe, bruneta nu ține cont de riscurile la care își expune bebelușul din burtică.

‘Eu îmi doresc băiat, părinţii iubitului meu îşi doresc fată, tata îşi doreşte fată, iar mama îşi doreşte băiat. Bobo, în schimb, e când aşa, când aşa. Azi îşi doreşte băiat, deoarece consideră că e mai bine să ai băiat, însă mâine îşi doreşte fată, pentru că fetele sunt mai iubăreţe.

Am făcut în jur de 16 teste, pentru că nu îmi venea să cred, el deja era 100% sigur. Eu continuam să zic că nu are cum, dar nu pentru că nu îmi doream, ci pentru că era şocul prea mare. Eu mi-am dorit foarte mult acest copil şi când am văzut, abia aşteptam să mă bucur, însă era un şoc, nu puteam să scot niciun cuvânt, nu îmi venea să cred’, mărturisea Karmen pentru revista VIVA!

citește și...