Cum arată Eugenia Șerban la 3 ani de când a învins cancerul. Actrița și-a schimbat total înfățișarea FOTO

23.11.2022, 14:05
Cum arată Eugenia Șerban la 3 ani de când a învins cancerul. Actrița și-a schimbat total înfățișarea FOTO
Cum arată Eugenia Șerban la 3 ani de când a învins cancerul. Actrița și-a schimbat total înfățișarea

În urmă cu 3 ani, Eugenia Șerban a trecut prin momente dificile după ce a fost diagnosticată cu cancer. Din fericire, actrița a reușit să învingă boala nemiloasă și și-a schimbat total stilul de viață. În plus, ea a decis să-și facă și o o schimbare radicală de look, iar acum abia dacă o mai recunoști. Iată cum arată! 

Eugenia Șerban, în vârstă de 53 de ani, poate răsufla ușurată după ce a reușit să scape de două forme de cancer, unul ginecologic și altul la sân. Actrița a traversat o perioadă dificilă a vieții sale în 2019, însă acum are toate motivele să zâmbească din nou.

Puțini știu că vedeta a suferit două intervenții chirurgicale, în mare secret, dar a ieșit învingătoare. Pentru că s-a luptat cu o boală nemiloasă, ea a hotărât să-și schimbe complet look-ul. Eugenia Șerban și-a vopsit părul în albastru. De asemenea, s-a apucat de sport, pentru a se menține în formă.

Eugenia Șerban și-a schimbat radical look-ul, după ce s-a vindecat de cancer

Mi-am ales culoarea atunci când a început să crească părul. Nu știu dacă îmi place culoarea albastru, dar m-am obișnuit și momentan rămân așa. Îmi dă o stare mai bună”, a declarat Eugenia Șerban, pentru Click!

Cel mai probabil, am o genă bună. Aș vrea să mai slăbesc câteva kilograme ce tocmai le-am pus pe mine, dar este greu. Nu știu cum am reușit să mă îngraș, pur și simplu se întâmplă. Aș vrea să mai slăbesc vreo patru – cinci kilograme. Nu am mâncat nimic deosebit, culmea, și nu înțeleg de ce m-am îngrășat”, a mai povestit ea pentru sursa citată anterior.

A aflat că are două cancere în același timp

Eugenia Șerban a descoperit în 2019 că suferă de două cancere în același timp, însă a luptat din greu cu boala și a reușit să iasă învingătoare. În ultimii ani, actrița a suferit două intervenții chirurgicale și numeroase tratamente.

Vedeta a mărturisit că a aflat că are cancer în urma unui control de rutină, așa că le-a recomandat tuturor femeilor să meargă la doctor în fiecare an, pentru că asta le poate salva viața.

Cele mai grele zile din perioada spitalizării au fost ultimele. Trecuseră deja două săptămâni și, oricât de răsfățată am fost de toată lumea, voiam acasă, în patul meu. După ce am ieșit din spital, au mai urmat alte două săptămâni de venit în fiecare zi la pansat. Învățasem bine drumul, dar, cea mai grea perioadă abia urma, chimioterapia și radioterapia. Cel mai greu a fost să accept că voi ramane fără păr. Cred că pentru orice femeie este foarte greu de acceptat. Am tot sperat să nu fie așa, dar la 14 zile după sedința de chimio, a început să cadă., mărturisea ea într-un interviu pentru VIVA!

citește și...