Cum arată cuscrii lui Gigi Becali! Soacra mare, apariție răvășitoare la nunta Teodorei

15.10.2019, 13:09
Cum arată cuscrii lui Gigi Becali! Soacra mare, apariție răvășitoare la nunta Teodorei
Cum arată cuscrii lui Gigi Becali!

Nunta fiicei lui Gigi Becali a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Latifundiarul din Pipera i-a organizat Teodorei un eveniment de mare anvergură, la care au luat parte mai multe personaje din lumea bună a Capitalei.

Gigi Becali a cheltuit o avere pentru nunta fiicei sale

Gigi Becali nu s-a uitat la bani și a făcut un adevărat spectacol în ziua nunții fetei sale. Patronul FCSB a fost în centrul atenției și a recunoscut că i-a dat fiicei sale dar de nuntă 1 milion de euro. Banii au fost puși într-un cont comun, pentru Teodora și soțul ei, Mihai Teodor Mincu.

Ca deobicei, tatăl miresei s-a dat în spectacol! Gigi Becali nu a ținut cont de nimeni când a început să facă declarații despre nunta fiicei sale.

‘E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun. I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie’, mărturisea Gigi Becali.

Soacra mare, apariție răvășitoare la nunta Teodorei

Conform Cancan.ro, site-ul nr.1 din România, părinții mirelui nu prea au fost încântați de ‘prestanța’ cuscrului lor, mai ales că aceștia nu au dorit să iasă în evidență. Din fotografiile realizate în fața bisericii unde s-au cununat cei doi, soacra mare a avut o apariție răvășitoare.

Îmbrăcată într-o rochie crem, până la jumătatea genunchilor, mama lui Mihai Teodor Mincu a arătat foarte bine. Se știe că ginerele lui Gigi Becali provine dintr-o familie înstărită.

Însă personajul principal în această poveste a fost socrul mic. Gigi Becali a dansat de mama focului și a aruncat cu mii de euro în muzicanții de la nunta fiicei sale. Aceste gesturi i-ar fi supărat, însă, pe socrii Teodorei Becali.

‘A fost o nuntă ca-n povești, e drept. Dar Gigi Becali a cam sărit calul. A captat toată atenția. Oamenii nu s-au simțit tocmai bine. E de înțeles, nu? Acum, nu e vina lui Gigi Becali, dar despre această nuntă s-a scris și s-a vorbit… mai mult de Gigi Becali’, au declarat surse din apropierea familiei lui Becali.

citește și...