Cum arată casa din România a lui Ionuț Dolănescu! Vila a fost lăsată moștenire de tatăl său FOTO

03.01.2020, 15:07
Cum arată casa din România a lui Ionuț Dolănescu! Vila a fost lăsată moștenire de tatăl său FOTO
Cum arată casa din România a lui Ionuț Dolănescu!

Anul acesta, Ionuț Dolănescu a ales să petreacă Crăciunul în România, alături de familia sa. Fiul lui Ion Dolănescu a deschis ușa locuinței sale și a lăsat la vedere detalii nemaivăzute până acum.

Cum arată casa din România a lui Ionuț Dolănescu!

Ionuț Dolănescu a filmat un videoclip chiar în vila lăsată moștenire de la regretatul solist de muzică populară, Ion Dolănescu.

De câțiva ani buni, artistul a decis să se mute definitiv în SUA, Florida, pentru a fi alături de mama lui, Maria Ciobanu, și sora sa, Camelia Filip.

Ionuț Dolănescu s-a lăsat convins de familia lui să investească într-o casă din America, care a costat în jur de 250.000 de dolari. În SUA, fiul Mariei Ciobanu duce o viață de invidiat.

Cu toate acestea, artistul se întoarce de fiecare dată cu plăcere în România. Când ajunge în țară, Ionuț Dolănescu locuiește în casa lăsată moștenire de la tatăl lui. Locuința respectivă a fost motivul principal de ceartă între cei doi băieți ai lui Ion Dolănescu.

Vila a fost reamenajată în totalitate de Ionuț Dolănescu, dar a păstrat o mare parte din mobila veche a părintelui său.

De Crăciun, îndrăgitul solist a petrecut în România, alături de soția lui, Doinița, și cei trei copii ai lor. Ionuț Dolănescu a profitat de acest lucru și a filmat un videoclip în casa lui Ion Dolănescu.

Fotografiile din interiorul vilei superbe au fost postate pe pagina oficială a artistului

Copiii lui Ionuț Dolănescu, Vlad, Maria și Iancu Nicolae, au petrecut pentru prima dată Crăciunul în România.

‘Este prima oară când copiii vor petrece un Crăciun pe care mă străduiesc să fie ca în amintirile mele, cu familia noastră, puțină zăpadă, colindători și povești. An de an, copiii mei au petrecut de Crăciun  lângă piscină și au împodobit bradul la peste 20 grade Celsius, în pantaloni scurți. Se pare că nici în București nu alunecă sania Moșului căci n-am găsit zăpadă. Dar găsim noi un loc așa cum era altădată, la țară ori la munte’, povestea Ionuț Dolănescu înainte de Crăciun.

citește și...