Cum arată casa Deliei de un milion de euro

29.06.2019, 17:13

Casa Deliei este o locuință la care unii nici măcar nu au curajul să viseze. Artista și-a dorit o casă în care să se simtă bine, iar banii pe care i-a câștigat din cântat i-a investit într-un apartament care valorează peste un milion de euro. 

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, locuiesc în zona de Nord a Capitelei într-un penthouse de lux. Cei doi s-au mutat în noua locuință în urmă cu trei ani, într-un bloc cu patru etaje, însă două dintre etajele imobilului le aparțin.

Se pare că locuința Deliei are peste 400 metri pătrați, iar pe teresa are o piscină, unde artistei îi place să-și petreacă timpul. Pentru amenajrea apartamentului, Delia Matache a apelat la un arhitect care a ajutat-o și i-a făcut casa fix pe gustul ei.

Câți bani câștigă Delia Matache

Delia Matache deține firma Deliaevent SRL, care în urmă cu doi ani a avut o cifră de afaceri de 4.629.590 lei și a scos un profit net de 1.632.410 lei. Conform situațiilor fiscale depuse la Ministerul Finanțelor, firma are doi angajați, scrie capital.ro.

Pentru o oră de cântat, artista cere 10.000 de euro. Pentru anumite show-uri, cum ar fi cel de anul acesta organizat pentru Zilele municipiului Câmpia Turzii, Delia cere 15.000 de euro.  Cel mai mic tarif este de 3.900 de euro, dar fanii se pot bucura de artistă doar 15 minute.

Pentru nunți și petreceri private, prețul începe de la 19.000 de euro și mai are în portofoliu un spectacol pentru care solicită 90.000 de euro.

citește și...