Cum arată casa de un million de euro în care locuiește Delia

29.06.2019, 12:19
Cum arată casa de un million de euro în care locuiește Delia

Visul Deliei Matache a fost să-și construiască o casă, așa, pe gustul ei, iar după ani de carieră artistică în care a excelat a reușit! Cu banii câștigați din muzică și-a luat apartamentul de peste un milion de euro. Este vorba de un penthouse.

Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, locuiesc în zona de Nord a Capitelei într-un penthouse de lux. Delia și Răzvan s-au mutat într-un bloc cu patru etaje, însă două dintre etajele imobilului le aparțin.

Se pare că locuința Deliei are peste 400 metri pătrați, iar pe teresa are o piscină, unde artistei îi place să-și petreacă timpul. Pentru amenajrea apartamentului, Delia Matache a apelat la un arhitect care a ajutat-o și i-a făcut casa fix pe gustul ei.

Delia preferă să comande mâncarea

Îi place mult tot să mănânce, iar asta s-a observat la iUmor. Cântăreața preferă să comande mâncarea și nu o să o gătească, pentru că Delia nu vrea să facă deranj în bucătărie.

„Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdrăm bucătăria. Dacă curăţăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, a spus cântăreaţa râzând, potrivit VIVA!.

citește și...