Cum arată Biblioteca Națională după petrecerea de Revelion! Petrecăreții au lăsat în urmă un dezastru FOTO

06.01.2020, 11:54
Cum arată Biblioteca Națională după petrecerea de Revelion! Petrecăreții au lăsat în urmă un dezastru FOTO
Cum arată Biblioteca Națională după petrecerea de Revelion!

Revelionul de la Biblioteca Naţională, primul organizat în instituţia de cultură, a provocat un imens scandal! Cei peste 2.000 de petrecăreți au lăsat în urmă un dezastru. Imaginile șocante cu sala Atrium a Bibliotecii Naționale au fost publicate de deputatul USR, Iulian Bulai, pe Facebook.

Cum arată Biblioteca Națională după petrecerea de Revelion!

Revelionul de la Biblioteca Naţională s-a terminat cu mese, scaune rupte și multă mizerie, deși organizatorii s-au străduit să aibă clienți selecți. Evenimentul organizat într-o sală a instituţiei de cultură a fost aspru criticat de Ministrul Culturii, care a decis să verifice dacă au fost respectate toate procedurile legale a unui asemenea party.

La Revelion au cântat mai mulți artiști, printre care Delia, Damian Drăghici& Brothers şi Dj Yanis. Petrecerea s-a lăsat cu mult dezmăț și alcool. Sala Atrium a fost vandalizată și arată ca după război. Din video-ul publicat de Iulian Bulai, se vede cum scaunele au fost ridicate pe mese, şerveţele şi confetti au fost aruncate pe jos, iar barul a fost împânzit de zeci de sticle de băutură.

“În obiectul de activitate (n.r. al bibliotecii) nu scrie deloc, dar deloc, că BNR se ocupă de chermeze. Nici că face viţei la proţap pe scările Ministerului, de Ziua Naţională, pe muzică de nuntă. Nici că noaptea, când nu e revelion, Biblioteca are program de discotecă în Sala Atrium, cu sute de oameni înghesuiţi, care beau pe rupte”, a comentat Bulai, întrebându-se ironic dacă „dlui ministru Gheorghiu nu-i miroase a mâncare în Minister? N-a văzut niciodată gunoaiele şi urmele de vomă rămase pe aleile din jurul clădirii? Nu se-ntreabă ce se-ntâmplă dacă se-ntâmplă ceva? Hidranţi, pompieri, cărţile din depozite. În general, ce trebuia să-nvăţăm după Colectiv”, a scris Bulai.

Pentru noaptea de Revelion de la Biblioteca Naţională, organizatorii s-au ocupat până în cel mai mic detaliu. Invitații s-au delectat cu un meniu sofisticat, format din sushi, preparate americane şi vânătoreşti, antreuri, supe, salate, paella, fructe de mare şi peşte, cotlete de berbecuţ, piept de raţă, iepure marinat în vin roşu. Pentru acest festin, oamenii au plătit în jur de 590 de lei un singur bilet și au petrecut până la 6 dimineața.

citește și...