Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj. Vedeta este de nerecunoscut

16.10.2019, 15:03
Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj. Vedeta este de nerecunoscut
Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj

Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj? Probabil mulți și-au pus această întrebare, ținând cont că pe contul personal de Instagram, blondina publică numai fotografii în care apare machiată și aranjată. Foarte rar, Bianca Drăgușanu își arată adevărata față de la mama natură.

Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj. Vedeta este de nerecunoscut

Iar atunci când o face, vedeta vrea să demonstreze că este frumoasă și naturală, deși mulți o acuză că are atât de multe operații estetice, încât abia i se mai văd trăsăturile feței. Dar cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj?

Bianca Drăgușanu a fost dintotdeauna admirată pentru felul în care arată și a recunoscut în repetate rânduri că este obsedată de perfecțiune, mai ales când vine vorba de corpul, fața și vestimentațiile ei.

De-a lungul timpului, blondina a publicat mai multe imagini în care apare cu tenul natural. Și evident, că și-a surprins fanii într-un mod bun. Cum arată Bianca Drăgușanu fără machiaj? Deși este de nerecunoscut, ea arată foarte bine și fără pic de make-up pe față. Vedeta arată impecabil și fără farduri, datorită faptului că are un ten luminos și curat.

‘De cele mai multe ori imi vopsesc parul acasa, pentru ca nu am timp. In timpul liber, prefer sa stau nemachiata, ca sa las tenul sa respire. De asemenea, atunci cand ma machiez, niciodata nu adorm fara sa ma demachiez, iar cand stau la soare folosesc produse cu factor de protectie ridicat’, mărturisea Bianca Drăgușanu. Vedeți mai multe imagini cu Bianca Drăgușanu în GALERIA FOTO.

citește și...