Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani. ”Îmi luam carnetul de șofer”

14.12.2021, 17:01
Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani. ”Îmi luam carnetul de șofer”
Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani. ”Îmi luam carnetul de șofer”

Andreea Esca, în vârstă de 49 de ani, și-a surprins fanii din mediul online cu o fotografie de colecție. Aceasta a dat publicității o imaginea cu ea din urmă cu trei decenii. Fotografia a fost făcută în momentul în care prezentatoarea de televiziune și-a luat permisul de conducere.: ”Îmi luam carnetul de șofer”.

Andreea Esca prezintă principalul jurnal de știri de la Pro TV încă de la începuturile postului de televiziune. În plan personal, Andreea Esca este căsătorită de foarte mulți ani cu omul de afaceri Alexandre Eram, împreună cu care are doi copii, Alexia și Aris.

Zilele acestea, Andreea Esca le-a făcut o surpiză celor care îi urmăresc activitatea în mediul online, acolo unde a postat o fotografie cu ea așa cum arăta cu 30 de ani în urmă.

Cum arăta Andreea Esca în urmă cu 30 de ani. ”Aceasta este fotografia de pe el”

”Pe 13 decembrie, acum fix 30 de ani, imi luam carnetul de “sofer” 🙂 iar aceasta este fotografia de pe el??? . Ma gandesc sa scriu pe @alistmagazine cum a fost… Povestea din spatele pozei ramane insa doar la mine:)!”, a scris Andreea Esca în dreptul imaginii.

Postarea Andreei Esca a adunat peste 18.000 de aprec ieri în mediul online.

Ce spune Andreea Esca despre viața sa profesională

De curând, Andreea Esca a fost invitată la emisiunea online a lui Marius Manole, unde a făcut declarații legate de cariera sa profesională.

Am vrut la un moment dat să îmi fac un talk-show, dar mi-am dat seama că vreau să îl fac foarte bine şi asta însemna să renunţ la ştiri şi să fac doar asta. Şi nu pot să fac asta, aşa că am abandonat. Ştirile sunt ştiri orice s-ar întâmpla. Emisiunile pot avea succes un sezon şi după nu știi dacă mai merge și sezonul următor. Iar eu nu sunt atât de deschisă la risc, nu mă simt confortabil cu ideea asta. Am contract pe o perioadă nedeterminată, iar salariul, nedeterminat”, a explicat vedeta.

Andreea Esca a mai mărturisit că este foarte pretențioasă cu colegii săi de muncă la fel cum este și cu ea. ”Sunt dură cu colegii mei. La fel de dură cum sunt cu mine, râdem, glumim, dar nu părăsim incinta. Sunt amuzantă, dar când e de treabă, suntem serioşi. Aş da afară dacă mi-ar promite cineva ceva şi nu s-ar ţine de cuvânt. Doar dacă ai murit poţi să te scuzi, din punctul meu de vedere. Dacă am vorbit o chestie, vreau să rămână aşa”, a mai declarat prezetatoarea de la Pro TV.

citește și...