Cum arată acum locul unde a murit Răzvan Ciobanu!

18.07.2019, 12:16
Cum arată acum locul unde a murit Răzvan Ciobanu!
Răzvan Ciobanu avea 43 de ani

Deși au trecut aproape trei luni de la groaznicul accident rutier în care designerul Răzvan Ciobanu a murit, urmele incidentului teribil încă sunt prezente în comuna Săcele din județul Constanța. 

Conform click.ro, locul tragediei este încă plin de resturi ale mașinii în care Ciobanu și-a găsit sfârșitul și de lumânări și flori lăsate de oameni în memoria designerului. 

Lângă copacul unde a murit Răzvan după ce a pierdut controlul volanului se află candele, flori de plastic și o pungă de lumănări, agățată într-un copac, probabil lăsată acolo pentru cei care vor să îi aprindă o lumânare. 

La scurt timp după accident, Marius, fostul iubit al designerului, a ridicat un mic altar chiar la locul accidentului, aducând inclusiv o cruce de lemn pe care era scris numele lui Răzvan. În prezent, crucea a dispărut de la locul morții, rămânând doar candelele și lumânările aduse de fostul său partener.

Răzvan Ciobanu și-a pierdut viața în noaptea de 28 spre 29 aprilie, la intrarea în comuna Săcele din județul Constanța. Mașina de teren în care se afla a ieșit de pe drumul județean, a continuat să meargă pe câmp în jur de 700 de metri, apoi s-ar fi răsturnat și a smuls din rădăcină mai mulți arbori. Într-un final, autoturismul s-a oprit, după ce s-a izbit frontal de un copac. 

Foto: Click

 

citește și...