Cum arată acum Danela, iubita lui Roby din „Băieți de oraș”! Ce planuri de viitor are actrița

09.07.2019, 10:01
Cum arată acum Danela, iubita lui Roby din „Băieți de oraș”! Ce planuri de viitor are actrița
Danela este un personaj foarte iubit de public

O mai ții minte pe Danela, iubita lui Roby din „Băieți de oraș”? Actrița Lorena Luchian a continuat să joace, însă nu a mai apărut, de atunci, în altă producție TV. 

Lorena Luchian are 28 de ani și a devenit faimoasă după ce a jucat alături de Mihai Bendeac în serialul de comedie „Băieți de oraș”. Rolul interpretat de Lorena este cel al Danelei, iubita lui Roby, iar personajul său a fost unul spumos și pe placul publicului încă de la început. 

Deși o putem vedea și în prezent la TV în reluări ale serialului, după terminarea filmărilor actrița a jucat la Teatrul Metropolis și la Teatrul Național București. Mai mult, pentru că mama sa și-a dorit ca Lorena să fie avocat, s-a înscris în 2016 la Facultatea de Știinte Juridice și Administrative din cadrul Universității Dimitrie Cantemir. 

„Pentru că nu sunt angajată permanent a unui teatru, am perioade când sunt foarte ocupată de dimineața până seara, dar am și perioade când sunt foarte liberă. Am învățat că așa voi funcționa toată viaţa, nu sunt genul de om căruia-i place să fie legat de un contract, de o carte de muncă într-un teatru. Mi s-a întâmplat să nu am liniște după o perioadă de suprasolicitare. Uneori am căderi emoționale, dar cel mai mult funcționez prin muncă. De cel puțin doi ani, mi s-a întâmplat ceva frumos, cred că l-am redescoperit cumva pe Dumnezeu. Asta s-a întâmplat într-o perioadă când nu mai aveam nicio speranță, nu știam exact ce am, ci doar o suferință interioară. Acum, însă, orice mi s-ar întâmpla știu că nu sunt singură. Iar timpul meu liber îl dedic muzicii. Cânt, mă ocup de pianul meu, predau lecții de actorie unor copii de liceu, care sunt foarte talentați. Vorbesc cu mama mea la telefon foarte mult, pentru că nu ajung atât de des acasă. Studiez și Dreptul. Sunt deja în al doilea an. Foarte multă lume este mirată și se gândește că această alegere să nu fie cumva o greșeală, dar eu consider că omul cât trăiește învață. Cumva, aceste două meserii se întâlnesc.”, mărturisea anul trecut Lorena pentru site-ul yorick.ro.

citește și...