Cum arată acum Dana Deac după ce a învins de 6 ori cancerul! E total transformată și a revenit în televiziune

01.01.2020, 18:59
Cum arată acum Dana Deac după ce a învins de 6 ori cancerul! E total transformată și a revenit în televiziune
Cum arată acum Dana Deac după ce a învins de 6 ori cancerul! 

În urmă cu 10 ani, Dana Deac a decis să se retragă din televiziune după ce a fost diagnosticată cu o boală cruntă: cancer.

Cum arată acum Dana Deac după ce a învins de 6 ori cancerul!

Jurnalista a reușit să învingă de șase ori această boală incurabilă și a găsit puterea să vorbească despre problemele cu care s-a confruntat în ultimii ani.

‘E frisonant cand auzi. Si nu sunt singura. Dupa acele iradieri din 2008 nu m-am gandit niciodata că voi mai face cancer si ca ele vor cauza un nou cancer. Nimeni nu mi-a spus ca ar putea exista posibilitatea de a face cancer tiroidian. Acum, dupa ce l-am facut, toti au fost convinsi si fermi ca l-am facut din cauza iradierilor de la prima operatie. Am intrebat de ce ma pun sa fac din nou iradieri’, mărturisea vedeta în 2019.

În timp ce lupta cu cancerul, Dana Deac s-a angajat la o fundație înființată de o companie de telecomunicații. În trecut, aceasta era cunoscută de pe vremea când activa la televiziunea Tele 7abc, ca realizator al emisiunilor jurnalistice “Cutia neagră”, “60 de minute cu Dana Deac”.

În prezent, Dana Deac a revenit în televiziune cu o nouă emisiune la TVR1, dar încă luptă cu cancerul. Abia peste o lună va afla dacă a scăpat de această boală.

‘Când eşti pe micul ecran, viaţa ta nu-ţi mai aparţine în totalitate. Eşti expus şi acest fapt vine la pachet cu notorietatea. Cancerul meu în formă de fluture ar fi fost cunoscut doar de cei apropiaţi mie. Campania declanşată în presă pentru a fi ajutată finaciar, suportul primit din partea Fundaţiei Renaşterea au contat extrem de mult pentru însănătoşirea mea. Ce a urmat de atunci ţine de o istorie personală pe care am împărţit-o cu tot atâţia îngeri, aşa îmi place mie să le spun, dar şi cu tot atâţia detractori.

Am trecut prin multe în aceşti zece ani. Dar retragerea mea nu a fost totală.Nu am răspuns niciodată cu aceeaşi monedă celor ce mi-au produs suferinţă. Încercările prin care am trecut m-au înţelepţit. Mi-au arătat adevărata valoare a vieţii. Sunt unul din oamenii care au o istorie plină de lupte, înfrângeri şi victorii, dar fără să fi caştigat bătălia în mod definitiv’, mărturisea Dana Deac.

Dornică să îi ajute și pe alții, Dana Deac prezintă acum emisiunea “Bine faci, bine găseşti!” Vedeta s-a transformat total din cauza cancerului.

„Ideea mea a fost ca, dincolo de emisiunile de divertisment, inclusiv social, cum este producţia care ajunge să construiască nişte case celor care le scriu, să avem o producţie dedicată binelui pe care puţini oameni îl fac, dar îl fac, dar nu au loc nici în ştiri şi nici în alte programe. Eu am pornit o căutare a celor care fac bine şi mă încăpăţânez să îi arăt la televizor. Iar acest demers l-am început cu exemple din familiile regale”, a declarat aceasta pentru okmagazine.ro.

citește și...