Cum arată actrița Maria Dinulescu la 38 de ani! Fosta iubită a lui Codin Maticiuc e de nerecunoscut. Ce s-a ales de ea

03.12.2019, 15:06
Cum arată actrița Maria Dinulescu la 38 de ani! Fosta iubită a lui Codin Maticiuc e de nerecunoscut. Ce s-a ales de ea
Cum arată actrița Maria Dinulescu la 38 de ani!

Maria Dinulescu, una dintre cele mai cunoscute actrițe de la noi, era pe val în urmă cu mai bine de 10 ani. Bruneta juca în numeroase producții româneşti și atrăgea atenția ori de câte ori apărea la evenimente publice.

Cum arată actrița Maria Dinulescu la 38 de ani!

A avut mai multe relații cu bărbați celebri, printre care și Codin Maticiuc. După despărțirea de acesta, actrița a intrat într-un con de umbră. Nu a mai apărut în niciun film și în urmă cu mai bine de 5 ani a decis să își încerce norocul în America.

“Nu cred că sunt suficient de matură ca să iubesc. Sunt foarte responsabilă, serioasă. Spun că iubesc și fac multe eforturi, dar iubirea înseamnă și să trăiești foarte mult cu cineva. Sunt foarte dedicată, dar… Abia după 50 de ani poți spune ce înseamnă să iubești. Nu vreau să mă căsătoresc și nici copii să am”, declara Maria Dinulescu pentru Libertatea.

După ce a plecat peste Ocean, actrița a fost premiată la festivalul de film de la Cannes și a obţinut premiul pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul Maya, din filmul “Stepping Out”, la Los Angeles.

Din nefericire, America nu a fost locul unde Maria voia să locuiască o veșnicie și a decis să se întoarcă pentru scurt timp în România, în 2017.

Maria Dinulescu mărturisea că nu a mai prins roluri în filme din cauza accentului pe care aceasta îl prinsese.

În America aveam accent și nu puteam să joc decât prostituate și spioni. Astea sunt roluri foarte mici, mor la începutul filmului, nu înseamnă carieră, nu înseamnă bani…M-am gândit unde accentul meu, proveniența mea au mai multă valoare., a declarat Maria Dinulescu.

S-a stabilit în Amsterdam

Actrița s-a reîntors atunci în țară cu un nou look și total schimbată. La vremea respectivă, Maria Dinulescu a apărut în ipostaze incendiare într-un film în care avea un rol principal.

Maria Dinulescu a renunțat la orice fel de inhibiții în pelicula ”Departe de tine”, o coproducție româno-americană.  Aceasta a apărut într-o scenă în care făcea dragoste sub duș. Anii au trecut, iar actrița s-a transformat total.

Acum, fosta iubită a lui Codin Maticiuc are 38 de ani și este total schimbată. Aspectul ei fizic a avut de suferit schimbări majore. S-a îngrășat și a abordat un alt stil vestimentar. Dacă altă dacă era o bombă sexy și se afișa în rochii mulate și scurte, astăzi, Maria Dinulescu nu mai atrage toate privirile și poate trece observată pe stradă.

În prezent, aceasta s-a stabilit în Amsterdam, unde s-a specializat în regie de film.

citește și...