Cum ajută ozonoterapia sistemul imunitar în lupta împotriva coronavirusului

08.04.2020, 13:34
Cum ajută ozonoterapia sistemul imunitar în lupta împotriva coronavirusului
Cum ajută ozonoterapia sistemul imunitar în lupta împotriva coronavirusului foto: pixabay

Epidemia cu acest virus nemilos, coronavirusul, ridică multe semne de întrebare, multe nevoi ce sunt de completat, multe minusuri care sunt de anulat. Oameni de știința din întreaga lume, epidemiologi de la cele mai renumite instituții medicale, încearcă să găsească soluții și tratamente împotriva coronavirusului.

Cum ajută ozonoterapia sistemul imunitar în lupta împotriva coronavirusului

Una dintre cele mai recente decoperiri în domeniu este legată de eficiența tratamentului cu ozon.

„Ozonoterapia susține sistemul imunitar în lupta împotriva coronavirusului!”, susțin specialiștii, iar acesta este o afirmație venită din partea medicului Cornel Brotac.

‘Datorită principalelor proprietăți pe care le are ozonul – antivirală, antiinflamatorie și imunomodulatorie, de reglare sistemică a homeostaziei în organism și optimizarea funcțiilor organelor și sistemelor de organe, poate fi o armă reală împotriva coronavirusului. În tratamentul cu ozon se întâmplă o regenerare intensă la nivel celular, are loc eliminarea toxinelor acumulate în interiorul corpului, se reduc inflamațiile, se reglează PH-ul și se înregistrează o îmbunătățire clară a circulației sângelui’, explică medicul Cornel Brotac.

Nu uităm să precizăm că ozonoterapia este unul dintre cele mai sigure tratamente, total scutită de reacțiile adverse sau alergii.

Care sunt principalele efecte benefice ale ozonului?

– intensificarea circulației sangvine și eliminarea rezidurilor metabolice și a toxinelor din articulațiile aflate în suferință
– oxigenarea țesuturilor inflamate și dureroase
– blocarea secreției substanțelor care autoîntrețin inflamația și durere
– stimularea mecanismelor reparatorii în organism

Modul în care este aplicat tratamentul cu ozon în lupta împotriva coronavirusului este HEMOTRANSFUZIA, procedură pe care ne-o explică dr. Cornel Brotac.

„HEMOTRANSFUZIA presupune prelevarea unei cantități de sânge venos – 250ml, acesta este combinat cu o cantitate de ozone hiperbaric care poate varia de la 2 micrograme la 20 micrograme / ml. Procedura este nedureroasă și nu presupune niciun risc pentru pacient. Este recomandată în afecțiuni hepatice, cardiovasculare, boli autoimmune, ca tratament anti-aging, antiseptic și multe alte afecțiuni”, explică dr. Cornel Brotac.

„Ozonoterapia este o terapie indispensabilă vieții. Trebuie să înțelegem că ozonul nu functionează ca un medicament, el este un modificator biologic care ne ajută să în tratarea tuturor afecțiunilor vitale, fungice, bacteriene. Așadar, în special în această perioadă în care liptăm împotriva coronavidului, putem apela cu încredere la ozon. Nu uităm că el intreține metabolismul, întreține sistemul imuniatr, reglează circulați, scade durerea la nivelul articulațiilor, ajută ăn detoxifiere și în tratamentele antiaging”, mai conchide specialistul.

citește și...