Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme! Ce dietă a ținut bioenergoterapeutul

21.01.2020, 13:28
Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme! Ce dietă a ținut bioenergoterapeutul
Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme

Lidia Fecioru a reușit să slăbească 30 de kilograme în timp record. Bioenergoterapeutul a dezvăluit ce dietă a ținut și ce schimbări a făcut. 

Cum a slăbit Lidia Fecioru 30 de kilograme

Într-un interviu oferit Irinei Reisler, Lidia Fecioru a explicat ce a motivat-o să dea jos 30 de kilograme: „Am ajuns de la 90 de kilograme la 60 cu multă voință. Dar știi de ce? Pentru ca m-am îmbrăcat într-o rochie și soțul meu mi-a reproșat. Atunci mi-am dat seama că omul de lângă mine nu mă mai iubește deloc. Am slăbit, am divorțat”.

Bioenergoterapeutul a dezvăluit ce dietă a urmat și cât de greu i-a fost. 

„Am speculat un regim alimentar, regimul Demis Rhoussos, e dietă disociată. În regim era așa: 3 zile de proteine animale, 3 zile de proteine vegetale și 3 fructe. Fructele conțin zahăr, iar eu nu am vrut să le mănânc.

Mie nici nu-mi plac fructele. Din partea mea, fructele să crească și iarna în pom. Nu am mancat pâine, dulciuri, făinoase, cartofi, pe care nu îi mănaânc nici acum, acidulate, pe care nu le beau nici acum și fructe. Acum mai mănânc din când în când fructe, dar conțin zahăr.

Erau zile când organismul simțea nevoia, și era logic. Atunci luam câte un cubuleț de ciocolată neagră, care ținea locul și de cofeină și de dulce. Îmi făceam ceaiuri din fructe de pădure uscate, asta ca să beau mai multe lichide și să aibă o culoare, să nu fie apa chioara.

Regula cea mai importantă să scapi de kilograme este să renunți la pofte. Dacă îți pui ordine în minte, e ca în viață. Trebuie să știi ce vrei. Voința e pe primul loc”, a mai spus Lidia. 

 

citește și...