Cum a reușit Rona Hartner să-și recupereze fiica de la fostul ei soț! În ce relație a rămas cu bărbatul

16.05.2020, 11:23
Cum a reușit Rona Hartner să-și recupereze fiica de la fostul ei soț! În ce relație a rămas cu bărbatul

Rona Hartner este în culmea fericirii, după ce a reușit să își aducă fiica lângă ea, pe micuța Sumalya. Copila și-a petrecut o bună perioadă din viață în Franța, alături de tatăl ei, Rocco Sedano, de origine franceză.

Cum a reușit Rona Hartner să-și recupereze fiica de la fostul ei soț! În ce relație a rămas cu bărbatul

Actrița a întâmpinat greutăți din cauza pandemiei de coronavirus și a restricțiilor impuse de criza sanitară pentru a-și aduce fiica lângă ea. Rona Hartner a fost nevoită să meargă la Poliție pentru a-i elibera o autorizație, scrie VIVA!

Rona Hartner și fostul ei partener s-au despărțit în 2008, după ce în 2007, vedeta născuse o minunăție de fetiță. Deși au divorțat, cei doi au rămas în relații bune de dragul micuței. Rona Hartner povestea că nu a putut rămăne cu tatăl fiicei sale din cauza geloziei extreme.

În prezent, actrița este căsătorită cu celebrul DJ francez Hervé Camilleri. Cei doi s-au cununat religios în toamna lui 2019, după ce Rona a reușit să scape de cancer.

‘Fata mea vorbeşte cinci limbi străine. La şcoală a făcut numai italiană. Cu tatăl ei vorbeşte în italiană, cu mama în română, cu mine în spaniolă şi franceză şi a învăţat la şcoală la engleză. Ea ştia la patru ani patru limbi străine, dar am evitat să spună. Nu am obligat-o, a învăţat singură în timp ce am plimbat-o cu mine. Nu vreau să-mi expun fata. Ea e clasa a patra. Am avut nişte probleme cu un hacker care mi-a furat nişte poze cu ea şi mi le-a urcat pe nişte site-uri dubioase. Am avut şi proces cu el şi de atunci nu vreau să o mai expun.

Singurele poze cu ea sunt de când era bebeluş sau mică, nu vreau să o recunoască lumea, să ştie unde stă. Ea acum e la o şcoală catolică. E un copil super-dotat, puţin mai sensibil. Profesorii i-au ridicat puţin media în primul an pentru a o încuraja, iar acum e printre cei mai buni 8 copii din şcoală’, declara Rona Hartner, în urmă cu 2 ani.

citește și...