Cum a reuşit Monica Pop să slăbească 40 de kilograme! Ce dietă revoluţionară a urmat medicul oftalmolog

11.11.2019, 13:56
Cum a reuşit Monica Pop să slăbească 40 de kilograme! Ce dietă revoluţionară a urmat medicul oftalmolog
Cum a reuşit Monica Pop să slăbească 40 de kilograme! 

Monica Pop a reuşit să slăbească 40 de kilograme într-un timp record, în urmă cu câţiva ani. Medicul oftalmolog a dat jos kilograme bune, după ce a recunoscut că a ţinut o dietă drastică.

Cum a reuşit Monica Pop să slăbească 40 de kilograme!

Ea a mărturisit că nu a slăbit cu ajutorul unui nutriţionist şi a urmat o dietă care poate afecta grav sănătatea.

Monica Pop a fost aspru criticată după ce a ales să se înfometeze. Din cauza aceasta, starea de sănătate i s-a înrăutăţit.

‘Într-o zi am apelat la un mic artificiu: mi-am cumpărat o bluză cu câteva numere mai mici, în care eram conştientă că nu intru, iar apoi timp de nouă zile nu am mâncat absolut nimic, beam doar o ceaşcă de cafea fără zahăr dimineaţa. Pe parcursul zilei, beam apă, atât cât îmi cerea organismul. După această perioadă, bluza cumpărată îmi era largă’, povestea, atunci, prof. dr. Pop.

‘Apoi, am început să mănânc. Am luat două înghiţituri, după care m-a sunat o prietenă de-a mea şi am vorbit în jur de 20 – 30 de minute. Şi când m-am întors la mâncare, deja se instalase starea de saţietate. După ce am am ajuns la 97 de kilograme am refuzat să mă mai urc pe cântar. Urmând regimul ajunsesem undeva la 60 de kilograme. Nu am apelat la niciun specialist. Am fost propriul meu nutriţionist’, mai spunea Monica Pop.

Monica Pop a declarat că s-a simţit extrem de rău după cele nouă zile de înfometare.

‘Am avut o stare de leşin. În rest nu mi s-a făcut rău, ba mai mult, îmi continuam activitatea profesională fără niciun fel de probleme. Recomand acest regim tuturor persoanelor sănătoase, deoarece persoanele bolnave de diabet îşi pun viaţa în pericol. Cheia succesului constă într-un pic de voinţă, susţinerea din partea celor dragi, deşi soţul meu nu a fost de acord, pentru că îmi spunea că, la ce program încărcat am, îmi pun sănătatea în pericol’, a mai declarat aceasta, notează VIVA!

citește și...