Cum a reușit Cristina Bălan să slăbească 40 de kilograme! 

15.11.2019, 12:48
Cum a reușit Cristina Bălan să slăbească 40 de kilograme! 
Cum a reușit Cristina Bălan să slăbească 40 de kilograme! 

Cristina Bălan a reușit să slăbească 40 de kilograme! Artista ajunsese să cântărească 100 de kilograme după naștere, însă și-a schimbat stilul de viață și rezultatele au apărut rapid. 

Fosta solistă de la Impact a născut pe 11 august 2013 doi băieți cu sindromul Down. Artista nu a vorbit despre drama prin care ea și soțul ei trec, decât după ce a câștigat „Vocea României”, în urmă cu trei ani.

Cum a reușit Cristina Bălan să slăbească 40 de kilograme!

Deși lucrurile nu au fost ușoare după venirea pe lume a celor doi băieți, Cristina și-a schimbat total stilul de viață și a reușit să ajungă la 48 de kilograme, scrie Libertatea. 

„Aveam aproape 100 de kilograme după naștere. Acum am 58 de kilograme, dar am masă musculară. Atunci când faci sală pui masă musculară. În schimb, am scăzut în centimetri și sunt foarte mulțumită de mine. Muncesc pentru felul în care arăt acum, am înțeles în cele din urmă că frumusețea stă în ochiul privitorului și dacă tu pe tine nu te vezi frumoasă, atunci cine? E un fel de război cu tine însăți”, a dezvăluit câștigătoarea de la „Vocea României”.

Cristina a povestit și că merge la sală pentru a-și menține sănătatea: „Când aveam aproape 100 de kilograme, mi-am jurat că la 60 de kilograme nu o să mai spun niciodată că sunt grasă. Nici la 62 kg, când am reînceput sala, nu mă mai vedeam grasă. Sunt sigură că nu o să trec în partea cealaltă, să vreau să slăbesc și mai mult, pentru că eu nu mă uit în oglindă, eu mă uit la haine, cum încap în hainele mele și cum mă mișc. Eu știu că atunci când pun mai multe kilograme deja încep să mă mișc mai greu. Acum nu mă duc la sală să slăbesc, ci mă duc pentru tonifiere, pentru rezistență pe scenă, pentru lucruri care țin pur și simplu de sănătate”.

 

citește și...