Cum a reacționat Constantin Enceanu, după ce Gheorghe Turda i-a aruncat un pahar cu apă în față

18.08.2021, 14:45
Cum a reacționat Constantin Enceanu, după ce Gheorghe Turda i-a aruncat un pahar cu apă în față
Cum a reacționat Constantin Enceanu, după ce Gheorghe Turda i-a aruncat un pahar cu apă în față

Războiul dintre Gheorghe Turda și Constantin Enceanu este departe de a se încheia. Cei doi soliști de muzică populară s-au certat în public, la un eveniment la care au participat recent. 

Scandalul a luat o turnură neașteptată, după ce Gheorghe Turda s-a enervat și el și a aruncat cu un pahar cu apă înspre Constantin Enceanu.

La câteva zile de la incident, Gheorghe Turda a explicat ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Enceanu. Interpretul de muzică populară a spus că nu are de gând să-l ierte pe colegul lui de breaslă.

Gheorghe Turda nu-l iartă pe Constantin Enceanu

„Eu nu am reacționat foarte dur atunci și nu doresc să amplifice cineva tot ce s-a întâmplat, doar așa l-am putut liniști. Până acum pe Enceanu se pare că nu l-a pus nimeni la punct. Eu nu permit nimănui să își bată joc de numele și cariera mea care este de peste 50 de ani. Se vede din priviri că are ciudă pe mine și nu doar pe mine ci și pe artiștii din Epoca de Aur.

Nu am vorbit deloc cu Enceanu după cele petrecute, exclus să îl și sun, nu se pune în discuție așa ceva. La finalul evenimentului a fugit ca un laș. Este josnic și urât din partea lui tot ce a făcut. Eu l-am iertat pentru că am foarte mulți dușmani, nu am timp de el. Însă, nu vreau să mă împac cu el. Enceanu este un dușman feroce pentru mine”, a declarat Gheorghe Turda pentru Playtech. 

În schimb, Enceanu a mărturisit că nu vrea să discute pe seama celor întâmplate între el și Gheorghe Turda.

“Pentru mine este o poveste încheiată. Un subiect epuizat deja și ca atare nu am ce să mai comentez pe marginea celor petrecute. Nu consider că e vreun scandal la mijloc între mine și Gheorghe Turda”, a declarat Constantin Enceanu, pentru sursa citată mai sus.

Constantin Enceanu, amănunte din căsnicia sa

Constantin Enceanu și soția lui, Angela, au aniversat anul trecut 35 de ani de când au spus “Da” în fața ofițerului de stare civilă. Constantin și Angela Enceanu s-au căsătorit în noiembrie 1985. Cei doi au împreună o fiică, pe Cătălina, care este căsătorită și are doi copii.

Constantin Enceanu a mărturisit că și în mariajul său au existat discuții, însă niciodată nu s-a gândit să se despartă de partenera sa de viață.

“Tinerii în ziua de astăzi nu mai au răbdare. Nu am spus niciodată „gata” în mariaj. Ne-am certat, ca orice om. Dar niciodată nu i-am spus soţiei mele că am terminat-o. Dacă aş fi zis-o înseamnă că m-aş fi gândit, dar nu am făcut-o niciodată. Lucrurile astea grave nu trebuie spuse decât atunci când simţi că ruptura va exista sigur. Sunt drăgăstos cu persoanele de lângă mine, aşa am fost dintotdeauna. Pe mine căsnicia m-a ajutat să mă maturizez, dar nu m-a schimbat dramatic. Eu cu soţia mea ne pupăm pe obraz de fiecare dată când plecăm din casă. Când ne întâlnim ne pupăm. Asta este o apropiere şi face relaţia şi mai strânsă. Spunem din suflet „te iubesc”. Când spun asta, nu o spun gratuit. Sunt prea sincer”, a explicat interpretul de folclor, potrivit click.ro.

citește și...