Cum a răpit-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu! Informații în premieră din anchetă

09.12.2019, 12:15
Cum a răpit-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu! Informații în premieră din anchetă
Cum a răpit-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu

Noi informații din ancheta de la Caracal au ieșit la iveală. Cancan a publicat detalii din mărturia lui Gheorghe Dincă, unde explică în detaliu cum a răpit-o și ucis-o pe Luiza Melencu. 

Gheorghe Dincă a povestit în fața anchetatorilor cum a răpit-o și a violat-o pe Luiza Melencu, pe 14 aprilie. Suspectul a detaliat cum a luat-o pe Luiza la ocazie și cum, după un schimb rapid de cuvinte, a ajuns să îi ceară să facă sex cu el.

Cum a răpit-o Gheorghe Dincă pe Luiza Melencu

„În data de 14.04.2019, în jurul orelor 11:00 – 11:30, mă întorceam din centrul orașului cu mașina personală spre casă și, la intrarea pe Strada Craiovei, am văzut o persoană de sex feminin. Avea în mâna stângă un telefon și un mic rucsac de culoare închisă la culoare, iar cu mâna dreaptă făcea semn să opresc pentru a fi luată la ocazie. Am oprit mașina în dreptul ei și ea a deschis ușa din spate dreapta zicând că merge la Dioști, iar eu am zis că da, o duc. Scaunul din față dreapta al mașinii era ocupat cu acte și ceva cumpărături. În mașină, când a urcat MELENCU LUIZA MIHAELA, nu mai era nicio altă persoană. Aveam intenția de a o duce până la Dioști, dar în același timp am început să conversăm”, a început Dincă să povestească.

Suspectul a recunoscut că a întrebat-o direct dacă are prietene care fac amor pe bani: „După ce am pornit mașina de pe loc am și întrebat-o dacă face naveta la Dioști, ea zicându-mi că a venit la Caracal să scoată bani de la un bancomat, dar acei bani nu au sosit din afara țării. Eu auzind că a vorbit de bani, am întrebat-o dacă are prietene ce fac sex pe bani, ea zicând că are. Atunci, eu am scos din portofel, în timpul deplasării cu mașina, 20 lei și am întins mâna dreaptă către ea, dar (ea) nepunând mâna pe bani. Eu i-am pus pe bancheta din spate a mașinii și a zis ce este cu ei, eu zicându-i că doresc și eu un sex oral. A început să salte tonul și mi-a zis că ea nu face niciun sex, că este fată mare. Eu am zis că doar oral și i-am mai pus încă 50 lei pe bancheta din spate”.

„A fost momentul când au și început violențele fizice asupra fetei. În interiorul meu s-a declanșat o poftă nebună de a face sex și imediat am oprit pe partea dreaptă, în afara părții carosabile, mașina. Am oprit-o în câmp, aproape de Dioști, am blocat ușile din spate ale mașinii – doar de afară puteai urca – și m-am dat jos de la volan, în mână cu încă 50 lei, gândind că va accepta să îmi facă sex oral în mașină. Am coborât de la volan și am urcat lângă ea, în spate, dar ea striga și mai tare că nu face sex și după ajutor și că ea este virgină. S-a deschis la fermoarul de la pantaloni să îmi arate. Eu tot mai mult îmi doream acel sex, deși treceau pe șosea, din ambele părți, mașini. Nu mai aveam control, nu mai judecam, în acele momente doream sex. I-am dat o palmă peste față și am luat-o de păr. În acel moment, i-a căzut telefonul, pe care îl ținea în mână. Eu turbasem de furie și îi tot ziceam să dea mâinile la spate apăsând-o pe cap cu mâna dreaptă, iar cu stânga am scos cureaua mea de la pantaloni. Când a dat și mâinile la spate pentru a o lega cu cureaua cu mâinile la spate, a înțeles că nu mai are scăpare de mine și tot striga după ajutor, dar a stat cu mâinile până am legat-o”, a mai mărturisit Dincă. 

Foto: Inquam Photos

citește și...